Aspirina Organica oferta 60 +30 Capsule, Herbagetica

9980025825
9980025825
1
Capsule
Herbagetica
Stoc epuizat
2399 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 7 March • 03:30

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Contribuie la:
reducerea inflamaţiilor generale şi articulare
calmarea durerilor
reducerea nevralgiilor
reducerea reumatismului
menţinerea temperaturii normale a organismului
fluidizarea sanguină
Indicaţii (în baza studiilor ştiinţifice acceptate internaţional):
Se utilizează ca adjuvant în:
febra care apare în viroze gripale, cistită, nefrită, infecţii digestive, abcese dentare
dureri de cap
dureri articulare şi musculare
dureri menstruale
dureri articulare
dureri de spate (lombosciatică)
nevralgie de trigemen
nevralgii în general
tromboze
Extractul uscat este, la ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Este pulberea fină, obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin proces de atomizare. Această pulbere, un produs complet natural, nu mai conţine practic deloc apă, alcool sau celuloză şi este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic, din punct de vedere al proprietăţilor farmacodinamice, decât simpla pulbere de plantă.
DIFERENŢA DINTRE ASPIRINA ORGANICĂ ŞI CEA DE SINTEZĂ
Motivul pentru care extractul din coaja de salcie este adesea comparat, ca şi acţiuni terapeutice, cu aspirina este acela că substanţele active pe care le conţine sunt din aceeaşi „familie” cu celebrul medicament. Totuşi, în ultimii ani, în Germania şi Statele Unite, au fost făcute studii care au comparat efectul aspirinei cu salicilaţii complecşi conţinuţi în extractul de salcie. Spre surprinderea generală, aceştia au avut o acţiune antiinflamatoare şi calmantă mult mai puternică decât celebra lor surată de sinteză, care s-a dovedit mai eficientă doar în scăderea febrei. În plus, în timp ce aspirina de sinteză atacă mucoasa gastrică şi pereţii vaselor de sânge, fragilizându-i, extractul de salcie nu are aceste efecte adverse, ci din contră, îmbunătăţeşte imunitatea şi întăreşte organismul.
BENEFICIILE ASPIRINEI ORGANICE
Extractul de salcie este extrem de eficient în eliminarea nevralgiilor de trigemen, a durerilor de cap şi a durerilor de spate. Într-un studiu efectuat pe aproximativ 200 de persoane care sufereau de dureri de spate, cei care au primit extract din coajă de salcie au observat o îmbunătăţire semnificativă în comparaţie cu cei cărora li s-a aplicat placebo.
În ceea ce priveşte reumatismul, produsul ajută la diminuarea sau chiar dispariţia simptomelor neplăcute şi ameliorează durerile aferente.
Mai mult, are efecte antiinfecţioase şi protejează aparatul cardiovascular. Aspirina subţiază sângele ceea ce ajută la prevenirea formării cheagurilor de sânge care pot provoca accidente vasculare şi atacuri de inimă.
Pentru femeile aflate în timpul menstrei, aspirina organică are rolul de a elimina durerile lombare şi cele ovariene, precum şi durerile de cap specifice perioadei.
Mai mult, deşi durează puţin mai mult până îşi face efectul (dacă nu este administrată o doză şoc de 6 capsule), acesta durează mult mai mult la aspirina organică decât la cea de sinteză.
PRODUS NOTIFICAT DE INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE - DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE - IBA CU NR. 4352/ 07.01.2011
Compoziţie/1 capsulă:
Salcie (Salix alba) extract din coajă de salcie cu peste 25% salicină- 200 mg
Salcie (Salix alba) - 160 mg
Tuf zeolitic mineralizat (cu 83% clinoptilolit)- 40 mg
Administrare: De regulă, se iau 1-2 capsule de trei-patru ori pe zi.
Precauții și contraindicații:
A se administra cu prudență în caz de afecțiuni de coagulare a sângelui, afecțiuni renale și hepatice severe, diabet, ulcer gastro-duodenal. Poate inactiva unele metale (de ex., litiu) din medicamente sau suplimente alimentare, la administrare concomitentă. Contraindicații în ulcer gastric și gastrită acută, sarcină și alăptare, sugarilor, persoanelor sensibile la administrarea de aspirină.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Aspirina Organica oferta 60 +30 Capsule, Herbagetica

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.