Bonexio, 30 comprimate, Health Advisors

9980000771
9980000771
1
Comprimate
Health Advisors Srl
Stoc epuizat
3500 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 4 April • 12:01

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Bonexio este o combinatie unica si moderna de substante active care functioneaza diferit fata de celelalte tratamente pentru osteoporoza, deoarece contine vitamina K2, ultima inovatie in materie de vitamine, fundamentata in mod stiintific prin studii medicale ca fiind esentiala pentru matricea osoasa si sistemul cardiovascular.
Bonexio ajuta la oprirea procesului de pierdere a masei osoase, crescand densitatea osoasa si reducand riscul de fracturi non-vertebrale si calcifierea arteriala, avand un profil farmacodinamic deosebit si favorabil, fara interactiuni farmacocinetice.
Bonexio este o combinatie de substante active si contine vitamina K2-MK7 – ultima descoperire in materie de vitamine. Bonexio este un produs esential pentru sistemul osos, dar si pentru cel cardiovascular. Incetineste procesul de pierdere a masei osoase, reduce riscul de fracturi si creste densitatea osoasa. Bonexio promoveaza remineralizarea si reconstructia osoasa, iar administrarea poate incepe chiar de la premenopauza, intre 40 si 45 de ani. Bonexio este indicat si barbatilor deoarece scade riscul fracturilor.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Bonexio, 30 comprimate, Health Advisors

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.