Ashwagandha KSM-66, 30 capsule, Zenyth

9980047478
9980047478
1
Capsule
Stoc epuizat
3808 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Ashwagandha (Withania somnifera) are proprietăți adaptogene, este un bun tonic nervos, contribuie la susținerea capacităților fizice și mentale în caz de slăbiciune, extenuare, oboseală, probleme de concentrare.

Ingrediente:

Extract organic standardizat cu 5% withanolide din rădăcini de Withania somnifera (Ashwagandha, Ginseng indian) – 300 mg/capsulă. Făină de orez (agent de încărcare natural). Capsulă vegetală: hipromeloză.

Precautii:

Nerecomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente, celor cu ulcer gastric, copiilor, femeilor însărcinate sau celor care alăptează.

Persoanele care folosesc medicație sedativă, hipoglicemiantă, hipotensoare sau hormoni tiroidieni vor consulta specialistul înainte de utilizare.

Supradozarea poate determina disconfort gastric, diaree sau vomă.

Mod de utilizare:
Adulți: câte 1 capsulă de 2 ori/zi, în timpul mesei sau conform recomandării consultantului de specialitate.
Prezentare:
30 capsule

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ashwagandha KSM-66, 30 capsule, Zenyth

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.