Apimag, pachet 14+14 plicuri, Hyllan

981453153153
981453153153
1
Plicuri
Hyllan Pharma
Stoc epuizat
3057 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 March • 14:00

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietăți:
Adjuvant în cazul carenței de magneziu și/sau vitamina B6, ce poate apare datorită aportului scăzut de magneziu (prin alimentație dezechilibrată, în timpul curelor de slăbire), consumului de alcool, stresului, efortului fizic intens, tratamentului îndelungat cu diuretice (pierderi prin urină), tulburărilor digestive (diaree, sindrom de malabsorbție, diabet zaharat).
Adjuvant în cazul carenței de magneziu asociată carenței de calciu.
Lăptișorul de matcă are rol nutritiv energetic și metabolic, stimulent și tonifiant, stimulează energia vitală, mărește vitalitatea în general, stimulează apetitul - în anorexie, crește și menține integritatea morfofuncțională a organismului, favorizează oxigenarea țesuturilor, ajută în procesul de creștere și dezvoltare la copii, previne procesul de îmbătrânire prematură, este foarte util în perioada postoperatorie și de convalescență, în anemie, are efect regenerator pentru piele – în dermatite, eczeme, psoriazis, ajută la creșterea și regenerarea părului (căderea și încărunțirea părului) și a unghiilor (unghii moi, friabile).
Ingrediente:
- magneziu (lactat de magneziu 1250 mg )300 mg - 80% DZR;
- vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină)5 mg - 357% DZR;
- lăptișor de matcă 10 mg;
- vitamina C 100 mg - 100% DZR.

Mod de administrare:
Se recomandă administrarea în cursul dimineții a unui plic pe zi, ca supliment alimentar în carențele de magneziu și vitamina B6, datorate unei alimentații dezechilibrate, în efort fizic intens, alcoolism, cure de slăbire, tratament înde- lungat cu diuretice, rezistența scăzută la stress, insomnie, fragilitatea părului și a unghiilor.
Precauții:
Sarcină și alăptare:
Utilizarea magneziului în timpul sarcinii se va face numai în carențele de magneziu confirmate. Experiența clinică pe un număr de sarcini suficient de mare nu a relevat efecte mutagene sau feto-toxice ale magneziului.
Datorită trecerii în laptele matern, se va evita utilizarea magneziului în timpul alăptării.
Prezentare:
14 plicuri

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Apimag, pachet 14+14 plicuri, Hyllan

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.