Apa Gura Prop &diatomee 500ml, Gennadent

9980038999
9980038999
1
Solutie
Gennadent
Stoc epuizat
2269 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Apa de Gura cu Propolis si Diatomee Gennadent, 500 ml: apa de gura cu ingrediente 99,5% naturale si de origine naturala, procesata la rece, fara fluor, parabeni, conservanti, coloranti si parfum sintetic. Produsul ajuta la combaterea senzatiei de gura uscata si a mirosului respiratiei. Are efect si in cazul celor care sufera de gingivita, parodontoza si alte afectiuni ale gingiei. Este recomandata persoanelor cu vârsta mai mare de 3 ani.

Mod de utilizare: Se recomanda a se utiliza dimineata si seara, dupa periajul dintilor, precum si dupa fiecare masa – pentru clatire si/sau gargara – sau de cate ori considerati necesar. Se utilizeaza ca atare, nediluata. Se clateste gura timp de 20-60 de secunde. Nu se inghite. Nu prezinta riscuri pentru sanatate in cazul ingerarii accidentale. A se agita flaconul inainte de folosire, iar dupa utilizare nu este necesara clatirea cavitatii bucale cu apa.

Cantitate: 500 ml.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Apa Gura Prop &diatomee 500ml, Gennadent

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.