Aloe Ferox 120 Capsule, Herbagetica

9852143621
9852143621
1
Capsule
Herbagetica
Stoc epuizat
4329 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 14:00

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Contribuie la:
inhibarea apetitului alimentar
îmbunătăţirea funcţiilor sistemului digestiv
- susţine activitatea pancreasului
- susţine echilibrul florei intestinale
detoxifierea organismului
- ajută la eliminarea toxinelor
- contribuie la curăţarea colonului
- îmbunătăţeşte drenarea limfatică
menţinerea sănătăţii pielii prin stimularea producţiei de colagen
funcţionarea normală a sistemului imunitar
- creşte rezistenţa la infecţii
reglarea concentraţiilor normale de glucoză în sânge
Indicaţii (în baza studiilor ştiinţifice acceptate internaţional):
Se utilizează ca adjuvant în:
scăderea greutăţii
detoxifiere
obezitate
diabet (are efect hipoglicemiant direct)
gută (elimină acidul uric din organism)
deficienţe imunitare
reumatism
constipaţie
cancer pulmonar, cancer la colon, cancer de piele, leucemie
candidoză digestivă, candidoză pulmonară
tromboflebită
Aloe Ferox este originară din Africa și este recunoscută pentru proprietățile sale puternice de curățare a colonului. Un studiu publicat în 2004 de către Alimentary Pharmacology and Therapeutics şi realizat de L. Langmead pentru a observa efectele Aloe Ferox în sindromul colonului iritabil, a demonstrat că 30% dintre cei patruzeci şi patru de pacienți cărora li s-a administrat acest produs, au dat semne de remisie clinică sau de îmbunătățire. Pe baza acestui studiu, s-a ajuns la concluzia că administrarea de Aloe Ferox timp de o lună reduce simptomele sindromului de colon iritabil.
Aloe Ferox este o plantă atât de puternică încât supraviețuirea sa este susținută de propriul său sistem imunitar. Experimentele au demonstrat că Aloe Ferox stimulează creşterea limfocitelor care sunt o parte importantă a mecanismelor de apărare. De asemenea, sucul de Aloe Ferox are puternice proprietăţi antiinflamatoare, antivirale şi antibacteriene. Spre deosebire de Aloe Vera, planta Aloe Ferox produce de 20 de ori mai multă sevă.
Aloe Ferox este o pulbere cristalină obținută prin deshidratarea completă a sucului (latexului) galben al plantei. Cristalele brun-verzui obținute sunt un produs complet natural, care nu mai conține deloc apă sau celuloză si este asimilat aproape instantaneu de către organism.
Aloe Ferox are un efect detoxifiant atât de puternic şi de complex ca acțiune, încât este aplicat cu succes în cazuri dintre cele mai diverse, de la boli degenerative, până la curele de slăbire, unde are o eficiență fenomenală.
Aloe Ferox în cura de slăbire
Are o eficienţă fenomenală pentru scăderea în greutate, acţionând pe 4 căi simultan:
1. Este un detoxifiant puternic, printre cele mai puternice din lume, ducând la scăderi masive în greutate la majoritatea utilizatorilor într-un timp foarte scurt.
2. Măreşte rata metabolismului, ceea ce conduce la arderea mai multor calorii de către organism.
3. Inhibă apetitul alimentar, mai ales la administrarea sistematică.
4. Creşte producţia de colagen din organism, dând elasticitate pielii şi ajutandu-ne să nu arătăm, inestetic, ca şi cum “ne-ar fi rămas pielea largă”, după slăbitul rapid.
Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA nr 5110/30.11.2010
 Compoziţie/1 capsulă:
Aloe ferox pulbere din suc cristalizat- 460 mg
Administrare: a se porni administrarea de la 1 capsulă pe zi mărindu-se ulterior doza, în funcţie de tranzitul intestinal, până la maxim 6 capsule pe zi. A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează, bolnavilor de diabet. În caz de diaree se întrerupe administrarea. Durata curei: 10 zile (determină creşterea diurezei, hipokaliemie) cu 2 săptămâni pauză între cure.
Contraindicaţii: administrarea este interzisă în caz de obstrucţie intestinală, inflamaţii intestinale acute (boala Crohn, colite ulcerative), ileus, abdomen chirurgical acut, constipaţie cronică, apendicită, dureri abdominale de etiologie necunoscută. A nu se administra concomitent cu glicozide cardiotonice (digoxina), medicamente antiaritmice, diuretice, corticosteroizi, lemn-dulce, antidiabetice.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Aloe Ferox 120 Capsule, Herbagetica

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.