Alergy Stem, 60 capsule, Herbagetica

6425262010071
6425262010071
1
Capsule
Herbagetica
Stoc limitat
4565 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 24 April • 03:30

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietăți:
Formula Alegy STEM asociază Alga AFA cu extractele de Lemn-dulce, Trei-frați-pătați, Urzica, Ganoderma și Vitamina C naturală extrasă din Acerola toate având efect intens imunostimulator și antialergic.
Extractul de Trei fraţi pătaţi modulează sistemul imunitar, combate reacţiile alergice și le diminuează intensitatea. Este un puternic detoxifiant, elimină radicalii liberi din sânge și ajută la tranzitul intestinal.
Algă AFA stimulează producția de Celule STEM și amplifică regenerarea celulelor T și a macrofagelor, componente esențiale ale sistemului imunitar.
Extractul de Lemn-dulce garantat cu 12% Glicirizină are efect puternic antiinflamator, antialergic și antiaritmic. Efectul său este similar cu cel al cortizonului, hormon esențial pentru reducerea reacțiilor de natură alergică.
Spirulină și Chlorella conțin numeroase minerale și un nivel important de beta caroten, care are rolul de a proteja celulele și de a crește volumul de acid gama linoleic și ficocianină, substanțe care modulează răspunsul sistemului imunitar la diverși alergeni.

Compoziție per 1 capsulă:
Trei-frați-pătați (Viola tricolor) extract 4:1 – 60 mg;
Urzica (Urtică dioică) extract 10:1 garantat cu 4% Polifenoli – 60 mg;
Acerola (Malphigia glabra) extract standardizat garantat cu 17% Vitamina C naturală – 50 mg;
Lemn-dulce (Glycyrrhiza Glabra) extract standardizat garantat cu 12% Glicirizină – 50 mg;
Spirulina (Spirulina maximă/Spirulina platensis) standardizată cu minim 60% Proteine – 50 mg;
Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae) organică, din lacul Klamath, SUA – 40 mg;
Chlorella (Chlorella pyrenoidosa), pulbere standardizată cu 50% proteine – 30 mg;
Ganoderma (Ganoderma lucidum) extract 10:1 garantat cu 20% Polizaharide – 40 mg;
Capsula vegetală

Mod de administrare:
- câte 1 capsulă de 3 ori pe zi.

Contraindicaţii:
Edeme cardio-renale, ciroza hepatică decompensată, colestază. A nu se utiliza concomitent cu antiinflamatoare non-steroidiene, medicație antihipertensivă, diuretice.

Precauții:
A se administra cu prudența femeilor însărcinate sau care alăptează.

Prezentare:
60 capsule

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Alergy Stem, 60 capsule, Herbagetica

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.