5 HTP Slăbire, 60 capsule, Hypericum

6422572000655
6422572000655
1
Capsule
Hypericum
Stoc limitat
3398 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 March • 14:00

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Supliment alimentar cu rol adjuvant în cura de slăbire și în controlul greutății corporale.
Proprietăți:
Contribuie la inhibarea poftei de mâncare și în special a celei de dulciuri. Stimulează arderea grăsimilor și inhibă depunerea acestora în organism.
Ajută la energizarea organismului prin reglarea metabolismului energetic.
Participă la normalizarea nivelului colesterolului seric.
Acțiune hipolipemiantă, energizantă, detoxifiantă și diuretică.
Ingrediente:
5 – Hidroxitriptofan (5-HTP – extract de Griffonia simplicifolia) – 102 mg, Bromelaina (extract de Ananas – Ananas comosus) – 102 mg, extract de Ceai verde (Camellia sinensis) – 68 mg, Acetil-L-Carnitină – 68 mg.
Mod de folosire:
Pentru adulți doza medie recomandată este de 2 capsule pe zi, dimineața și seara, înainte de masă. Doza maximă recomandată este de 3 capsule pe zi, câte 1 capsulă înaintea fiecărei mese principale a zilei. Se vor face 3 cure repetate de câte 45 de zile, cu pauze de 1 săptămână între cure.
Prezentare:
60 capsule

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

5 HTP Slăbire, 60 capsule, Hypericum

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.