4Lax Microclisme pentru copii 6 unidoze x 3 g, Solacium Pharma

9980026069
9980026069
6
Solutie
Solacium Pharma Srl
Stoc epuizat
1536 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Recomandari:
Se utilizeaza in caz de constipatie ocazionala pe perioada limitata.
Ingrediente:
1 microclisma pentru copii contine:glicerol 2,25 g,extract lichid de musetel 0,1 g,extract lichid de nalba 0,1,amidon 0,02 apa purificata q.s 3g.

Doze si mod de utilizare:
Doza corecta este doza minima necesara pentru a produce o evacuare usoara.Se recomanda a se utiliza initial doza minima prevazuta.Copii cu varste intre 6-11 ani: a se utiliza la recomandarea medicului.Copii cu varsta intre 2-6 ani: a se utiliza la recomandarea medicului.
Atentionari si Precautii:
A nu se lasa la indemana sau la vederea copiilor mici.A se pastra la termperaturi sub 30C,in ambalajul original.A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalajul.A se citi cu atentie prospectul inainte de utilizare.
Prezentare:
6 unidoze x 3 g

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

4Lax Microclisme pentru copii 6 unidoze x 3 g, Solacium Pharma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.