Coenzima Q 10 30 Mg, 30 capsule, Rotta Natura

9980035872
9980035872
1
Capsule
Rotta Natura
Stoc limitat
3616 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 26 April • 12:51

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Transformarea proteinelor, grasimilor si carbohidratilor in energie (ATP) se face la nivelul fiecarei celule cu ajutorul Coenzimei Q10.

Prezenta acesteia in cantitati suficiente este indispensabila pentru mentinerea parametrilor optimi de functionare a muschiului cardiac ce are nevoie in mod constant de energie pentru a fi eficient in efortul de pompare a sangelui.

Actioneaza ca bun antioxidant si de multe ori este considerata vitamina.

Studiile stiintifice au evidentiat rezultate remarcabile in prevenirea si tratarea gingivitei si paradontopatiei.

Acest produs este fabricat dupa formula patentata CoQsol (in baza uleioasa) ce asigura o absorbtie net superioara formelor traditionale de Coenzima Q10.

Efecte:- la suferinzii cardiaci realizeaza o crestere considerabila pe scara de efort- asigura buna functionare a inimii- intervine in productia si stocarea energiei- reduce radicalii liberi( efect antioxidant)- incetineste procesul de imbatranire- creste randamentul fizic

Mod de prezentare:

30 cps.

Administrare:1-2 capsule pe zi

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Coenzima Q 10 30 Mg, 30 capsule, Rotta Natura

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.