Zinc organic + C, 60 comprimate, Naturell

9980046192
9980046192
1
Comprimate
Ups Romania
Stoc limitat
3606 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 April • 08:20

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Naturell® Zinc Organic + C oferă 15 mg zinc sub formă organică pentru o absorbţie mai bună* şi 80 mg vitamina C pentru susţinerea sistemului imunitar. (*Zincul organic se absoarbe mai bine comparativ cu zincul anorganic).
Naturell® Zinc Organic + C este un PRODUS VEGAN (conform standardelor, formulat integral din surse vegetale), FĂRĂ ZAHĂR. FĂRĂ GLUTEN. FĂRĂ LACTOZĂ.
Naturell® Zinc Organic + C oferă doza optimă de zinc şi vitamina C într-o formulă superioară, de origine şi calitate suedeză.
Zincul are efecte dovedite asupra sănătăţii:
 Susţine sistemul imunitar
Zincul reduce numărul de episoade de raceală cu 50%.
Zincul inhibă replicarea rinovirusurilor - cel mai frecvent agent infecțios viral întâlnit la om, responsabil pentru 30-50% dintre răceli.
Administrarea pentru cel puțin cinci luni a suplimentelor pe bază de zinc reduce frecvența răcelilor.
 Ajută la reducerea senzaţiei de oboseală
 Pentru păr, piele și unghii sănătoase
 Sprijină în mod adecvat metabolismul
Vitamina C are numeroase beneficii documentate asupra organismului:
 Susţine sistemul imunitar şi nervos.
 Ajută la reducerea oboselii şi a extenuării.
Doza zilnică recomandată adulţilor: 1 comprimat/zi.
Ingrediente: 1 comprimat conţine: 15 mg Zinc organic (150%*), 80 mg vitamina C (100 %*). *Valoare Nutriţionala de referinţă
Produs fabricat în Suedia. Ambalaj: cutie cu 60 comprimate.
Precauţii: A nu se depăşi doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se consuma dacă sunteţi alergic la oricare dintre ingredientele produsului. Acesta este un supliment alimentar. Citiţi cu atenţie prospectul şi informaţiile de pe ambalaj.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Zinc organic + C, 60 comprimate, Naturell

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.