Zet Zet Forte Spray impotriva tantarilor si capuselor, 150 ml, Naturapharma

9980038936
9980038936
1
Spray Buco
Naturapharma
Stoc epuizat
5618 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 3 September 2023 • 15:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Beneficii:
O alternativa la preparatele care contin DEET. Cu ulei de eucalipt concentrat de lamaie (PMD). Eficient impotriva tantarilor, capuselor si a altor insecte muscatoare. Actioneaza pana la 6 ore. Fara parfum. Potrivit pentru copii peste 2 ani.
NOU! Zed Zed Forte este un spray repelent care ofera protectie combinata impotriva tantarilor, capuselor si altor insecte muscatoare , formulat pe baza celei mai puternice substante impotriva insectelor gasite in natura: uleiul natural de eucalipt de lamaie (Eucalyptus citriodora). Acest nou produs pe baza de plante garanteaza protectie impotriva muscaturilor de insecte pana la 6 ore si este potrivit pentru utilizare la copii cu varsta peste 2 ani. Spre deosebire de uleiul esential de Eucalyptus citriodora, care este comun in repelentii „naturali”, uleiul de eucalipt de lamaie din ZZ Forte este obtinut printr-o tehnologie speciala care creste concentratia compusului sau activ de zeci de ori.
Acest lucru face ca Zed Zed Forte sa fie un agent de respingere de zece ori mai puternic decat majoritatea alternativelor „naturale” , ingredientul activ acoperind cele mai stricte studii de siguranta si eficacitate si inregistrat de numerosi agenti de reglementare si agentii europeni si globali.
Efecte:
Capusele si tantarii sunt una dintre principalele cauze globale de boala si deces datorita capacitatii lor de a raspandi peste 500 de virusi, dintre care aproape 100 provoaca boli la om (Lanciotti si colab., 2016. In ceea ce priveste tantarii, OMS spune ca capacitatea lor de a transmite si boala raspandita este cauza a milioane de decese in fiecare an, numai cu malaria provocand 438.000 de decese in 2015. Fie ca doriti sa va petreceti zilele calde nestingherite prin muscarea insectelor sau calatoriti intr-o destinatie exotica cu un risc ridicat de boli tropicale , aveti nevoie de o respingere sigura si sigura.
Cel mai eficient antiseptic natural este uleiul de eucalipt de lamaie. Uleiul de eucalipt de lamaie este eficient impotriva unui numar de insecte muscatoare, inclusiv insecte si capuse. Este extras din copacul Eucalyptus citriodora (cunoscut si sub numele de Corymbia citriodora) - o resursa regenerabila care creste in multe parti ale lumii. Uleiul de eucalipt de lamaie din Zed Zed Forte este produs de o tehnologie speciala care imita si accelereaza procesul natural de maturare a frunzelor de eucalipt, transformand citronellala in ele in compusul puternic p-metan-3,8-diol (PMD).
PMD se gaseste de obicei in cantitati extrem de mici in uleiurile esentiale naturale - nu mai mult de 1% sau 2%. Tehnologia de hidratare si ciclizare isi mareste concentratia la minimum 64%, facandu-l de zece ori mai puternic repelent decat uleiul esential de eucalipt de lamaie.
Spre deosebire de alte produse pe baza de uleiuri esentiale, ingredientul activ din Zed Zed Forte a trecut cele mai stricte teste de siguranta si eficacitate si este inregistrat de urmatoarele agentii:
Agentia Europeana pentru Produse Chimice (ECHA);
Agentia Suedeza pentru Produse Chimice (KEMI);
Consiliul olandez pentru controlul produselor de protectie a plantelor si biocide (Ctgb);
Agentia SUA pentru Protectia Mediului (US EPA);
Autoritatea australiana pentru pesticide si medicamente veterinare (APVMA);
Agentia canadiana de reglementare a combaterii daunatorilor (PMRA);

Mod de utilizare:
Sprayul anti-tantari si capuse ZZ Forte este gata de utilizare si poate fi aplicat din orice pozitie pe flacon. Pulverizati pe piele si haine de la o distanta de aproximativ 20 cm pana la udare. A nu se utiliza pentru copii sub 2 ani.
Compoziție:
Substanta activa: ulei de eucalipt de lamaie (Eucalyptus citriodora), hidratat, ciclizat (CAS: 1245629-80-4, CE: 800-429-0) 300 g - kg. De asemenea, contine citronelal, citronelol, eucaliptol, linalol si lamaie, (propulsor) propan, butan.
Mod de prezentare:
150 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Zet Zet Forte Spray impotriva tantarilor si capuselor, 150 ml, Naturapharma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.