Zdrovital Tonic 500ml, Zdrovit

9980026205
9980026205
1
Solutie
Stoc limitat
2779 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 12 March • 16:53

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Plus de Energie, vitalitate și putere

Indicații:

    în stări de oboseală și scădere a capacității de concentrare

    în timpul efortului fizic intens și prelungit

    pentru persoane 45+ în vederea creșterii vitalității

Ingrediente:

1 lingură (aprox. 30 g) conține: 200 mg extract de Ginseng, 60 mg vitamina C (75%*), 18 mg niacină (112%*), 6 mg acid pantotenic (100%*), 2,55 mg fier (18%*), 2 mg vitamina B6 (143%*), 1,6 mg riboflavină (114%*), 1,4 mg tiamină (127%*), 200 µg acid folic (100%*), 150 µg biotină (300%*), 1 µg vitamina B12 (100%*)

Panax ginseng este o plantă originară din Asia și America de Nord, cunoscută ca ”rădăcina vieții”. Conține ginsenozide, saponine care se găsesc aproape exclusiv în plante din genul Panax, care sunt metabolizate de flora intestinală, unii metaboliți fiind biologic activi. Panax ginseng susține sistemul imunitar și este tonic pentru susținerea fizică și mentală, în caz de slăbiciune, epuizare fizică și psihică, oboseală, dificultăți de concentrare și în timpul convalescenței. Contribuie la activitatea mentală și cognitivă optimă, ajută la menținerea unor performanțe cognitive bune și la circulația normală a sângelui, care este asociată cu reactivitatea și funcționarea creierului.

Acidul pantotenic contribuie la performanța mentală normală și la sinteza normală și la metabolismul hormonilor steroizi, a vitaminei D și a unor neurotransmițători.

Fierul contribuie la funcția cognitivă normală.

Biotina și niacina contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice.

Folatul contribuie la sinteza normală a aminoacizilor și la metabolismul normal al homocisteinei.

Vitamina B6 contribuie la sinteza normală a cisteinei, homocisteinei, proteinelor și glicogenilor.

Vitamina B12 și biotina contribuie la sinteza normală a homocisteinei.

Vitamina B6, vitamina B12, fierul, niacina și folatul contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Mod de utilizare: 1 lingură de tonic pe zi. Destinat adulților. Nu va fi utilizat de femeile însărcinate sau cele care alăptează.
Prezentare: flacon 500 ml
Producӑtor: Natur Produkt Pharma Sp. z o.o. ul. Nostrow Maz., ul. Podstoczysko 30, Polonia

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Zdrovital Tonic 500ml, Zdrovit

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.