Zazarin Neutro cu aromă de zmeură, 30 comprimate, Adya Green

9980048112
9980048112
1
Comprimate
Adya Green Pharma
Stoc limitat
1688 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 January • 09:53

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Zazarin Neutro este un supliment alimentar marca Adya Green Pharma din categoria produselor antiacide , însă cu o formulă extinsă care include plante medicinale și hialuronat de sodiu, formulă care permite și o acțiune mai complexă prin efectele emoliente și cicatrizante.
PRECAUȚII/ATENȚIONĂRI
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.
Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat; adăugaţi exerciţiile fizice corespunzătoare şi echilibru mental.
A se păstra la loc ferit de căldură, lumină şi umiditate.
A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul datei de expirare înscrisă pe ambalaj.
Consumul excesiv poate avea efect laxativ!
Nu se recomandă persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului.
INGREDIENTE
Ingrediente pentru 1 comprimat
Ingrediente/comprimat: îndulcitori: sorbitol, manitol, sucraloză; carbonat de Calciu 90% (amidon de porumb pregelatinizat10%)(100 mgCa2+)- 278mg*; carbonat de Magneziu 90% (amidon de porumb pregelatinizat 10%)(16,75 mg Mg2+)-65,4mg*; hialuronat de sodiu(acid hialuronic 45mg)**-50mg; bicarbonat de sodiu-40mg**; colorant: Topp mill pink; aromă de zmeură, Extract hidroetanolic 10:1(maltodextrina) din plantă de Pătlagină**(Plantago ovata ) - 20mg**, extract hidroetanolic 10:1 din flori de Mușețel (Matricaria chamomilla) cu min. 1,2% apigenina-20mg**, extract hidroetanolic din flori de Gălbenele (Tagetes erecta) cu min. 5% luteina-20mg**; agent antiaglomerant: stearat de magneziu vegetal
*doză zilnică maximă /4 comprimate furnizează 400mg Ca/50% VNR și 67mg Mg/18% VNR (VNR=Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011)
**doza zilnică nu a fost stabilită
 
MOD DE ADMINISTRARE
Adulți: 1 comprimat masticabil de 4 ori pe zi, după masă.
MOD DE PREZENTARE
Cutie cu 30 de comprimate masticabile cu aromă de zmeură

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Zazarin Neutro cu aromă de zmeură, 30 comprimate, Adya Green

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.