Xylitol, Indulcitor Natural, 400gr, SLY NUTRITIA

5941768000145
5941768000145
1
Pulbere
Sly
Stoc limitat
2897 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 25 April • 17:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Xylitolul, cunoscut și ca zahărul din mesteacăn, este un îndulcitor natural ce se regăseșe în coaja acestuia dar și în diferite fructe și legume. El este cel mai dulce dintre toți substituenții zahărului iar gustul este foarte asemănător cu al acestuia.
Spre deosebire de zahăr, care are 4,1 kcal, Xylitolul are doar 2,4 kcal și o putere de îndulcire egală cu acesta.
Este stabil la coacere, fierbere sau congelare. Se recomandă la prepararea alimentelor, la îndulcirea băuturilor, prăjiturilor, deserturilor, preparatelor calde sau reci, lichiorurilor, compoturilor, etc. 
Este ideal pentru cei care nu doresc, sau nu au voie să consume zahăr deoarece Xylitolul nu determină aceeași creștere a nivelului de glucoză în sânge precum preparatele obișnuite.
Cantitate: 400 g.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Xylitol, Indulcitor Natural, 400gr, SLY NUTRITIA

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.