Walmark Urinal Express Ph 6 Plicuri

905214785
905214785
6
Pulbere
Walmark
Stoc epuizat
2537 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Informații produs
Citratul de potasiu și de sodiu neutralizează rapid și eficient pH-ul acid al urinei.
Extractul de Betula pendula (Mesteacăn) contribuie la menținerea sănătății tractului urinar inferior și a funcției excretorie a rinichilor.
Detalii
Conceput pentru a echilibra rapid pH-ul acid al urinei, astfel incat primele 2 zile vor fi confortabile, fara senzatii neplacute.
Combinatie unica din concentrat uscat din suc de Vaccinium macrocarpon (Merișor), extract din frunze de Betula pendula (Mesteacăn), citrat de sodiu si de potasiu.
Citratul de potasiu și de sodiu ajută la ameliorarea simptomelor cistitei, făcând urina mai puțin acidă, reducând astfel disconfortul cauzat de urina acidă.
Concentrat uscat din suc de Merișor (Vaccinium macrocarpon standardizat la 1% PAC) - ajuta la blocarea aderarii bacteriilor uropatogene.
Extractul de Betula pendula (Mesteacăn) contribuie la menținerea sănătății tractului urinar inferior și a funcției excretorie a rinichilor.
Compoziţie
Porția zilnică recomandată (3 pliculețe) conține :
  Greutate/3 pliculețe
Citrat de potasiu 3 327,6 mg
Citrat de sodiu 2 802,5 mg
Frunze de Mesteacăn
(extract 10:1 din frunze de Betula pendula - 75mg) 750,0 mg
Concentrat uscat din suc de Merisor
(Vaccinium macrocarpon
standardizat la 1% PAC) 1 860,0 mg
Ingrediente: stabilizatori: xilitol; citrat de potasiu monohidrat, citrat de sodiu, corector de aciditate: acid citric; concentrat uscat din suc de merisor; aroma de zmeura, aroma de fructe de padure, aroma de vanilie; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu; indulcitor: sucraloză; extract din frunze de mesteacăn.
Dozare
Ca supliment alimentar, după masă, câte 1 pliculeț de 3 ori pe zi, dizolvat în 200 ml de apă caldă sau rece.
Destinat numai pentru administrarea pe termen scurt. Nu administrați mai mult de 2 zile consecutive.
Este recomandat a se administra concomitent cu Urinal Akut.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Walmark Urinal Express Ph 6 Plicuri

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.