Biopron Symbio+ High Fibre

9980015383
9980015383
14
Pulbere
Walmark
Stoc epuizat
4197 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Biopron IB-Symbio + High Fibre este o combinație special creată de multiple bacterii vii (Lactobacilli, Bifidobacteria), fibre solubile (psyllium și inulină).
DETALII
Dezechilibrul microflorei intestinale poate compromite rolul acesteia în organism. Persoanele cu un dezechilibru al bacteriilor bune și al celor rele în intestin pot experimenta multe modificări digestive și de stare generală. Suplimentarea cu bacterii vii poate reprezenta o metodă eficientă pentru colonizarea microflorei intestinale.
Gama de produse moderne Biopron IB-Symbio sprijină starea de echilibru la nivel intestinal datorită combinației special creată de bacterii benefice multiple alături de agenții potențiatori: enzime digestive, fibre și Saccharomyces boulardii.
Avantajul produsului constă în spectrul larg de tulpini de bacterii benefice. Combinația a 9 tipuri diferite de bacterii susține colonizarea mai extinsă a tractului digestiv.
Psyllium este o fibră solubilă care ajută la menținerea sănătății intestinale și facilitează tranzitul intestinal. Inulina aparține clasei fibre solubile.
Fructooligozaharidele aparțin clasei fibre.
Fără conservanți - Fără gluten
Complex de bacterii benefice (9 tulpini de microorganisme vitale):
Bifidobacterium bifidum,
Bifidobacterium breve,
Bifidobacterium longum,
Lactobacillus acidophilus,
Lactobacillus casei,
Lactobacillus plantarum,
Lactobacillus rhamnosus,
Lactococcus lactis ssp. Lactis,
Streptococcus thermophilus 4 x 109 CFU*
Psyllium (pulbere din coji) 3475,0 mg
Inulină 1500,0 mg
*CFU – Colonii formatoare de unități
Ingrediente: Pulbere de fibre din coji de Psyllium (Pantago ovata), inulină, complex de bacterii (conține lapte și soia).
DOZARE
Copii cu vârsta peste 11 ani și adulți: jumătate de plic – 1 plic, o dată sau de două ori pe zi.
NOTIFICĂRI
A nu se depăși porția zilnică recomandată. Acesta este un supliment alimentar și nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat, echilibrat și al unui mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor. A nu se administra copiilor cu vârsta sub 11 ani! A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la o temperatură cuprinsă între 5°C – 25°C.
Este recomandat să începeți administrarea cu o doză mai mică și să creșteți treptat cantitatea astfel încât să ajungeți la doza recomandată. Părinții trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a administra Biopron IB-Symbio + High Fibre copiilor cu vârsta sub 11 ani.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Biopron Symbio+ High Fibre

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.