Vitex Forte 30 Capsule, Adams

9980046283
9980046283
1
Capsule
Adams
Stoc limitat
2697 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Descriere generala
Vitex agnus-castus este un arbust originar din Marea Mediteraneeana si Asia. De-al lungul timpului a fost folosita pentru reducerea apetitului sexual.
Fructele si semintele Vitex contin substante chimice care par sa afecteze multi hormoni implicati in ciclul reproductiv feminin.
Suplimentele pe baza de Vitex Agnus-Castus pentru afectiuni legate de ciclul menstrual, cum ar fi durerile de san si sindromul premenstrual. De asemenea, este utilizat pentru fracturile oasoase, infertilitate, simptomele de menopauza si multe alte afectiuni, dar nu exista dovezi stiintifice bune care sa sustina majoritatea acestor utilizari.
Extractul de Vitex agnus-castus are efecte benefice asupra sindromului premenstrual, fiind recomandat femeilor care prezinta diferite dezechilibre hormonale.
Consultati un medic specialist inainte de a folosi acest supliment.
Compozitie:
Ingrediente Cantitate
Extract 4:1 de Mielarea (Vitex Agnus-castus) 320.00 mg
Extract de Mielarea (0,7% Aucubin+0,8% Agnuside) 100.00 mg
Extract de Acerola Cherry (25% vitamina C) 20.00 mg
Administrare:
1 capsula
Prezentare:
30 cps.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Vitex Forte 30 Capsule, Adams

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.