Vitamina E Natural, 100 U.I, 30 capsule, Rotta Natura

6421803001348
6421803001348
1
Capsule
Rotta Natura
Stoc limitat
1559 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 17:36

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Compozitie
Vitamina E extrasa din ulei de soia nemodificata genetic.
Agent de incarcare: maltodextrina; capsula: gelatina; Extract din ulei de seminte de Soia cu 96% Vitamina E/dl-alfa succinat de tocoferil: 86 mg., reprezentand 100 UI .
Indicatii
Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Vitamina E sub forma de alfa-tocoferol s-a dovedit a fi forma cea mai activa dintre cele 8 forme existente in natura. Cunoscuta pentru puternicul efect antioxidant, se face utila in prevenirea aparitiei semnelor batranetii cauzate de stresul oxidativ. Poate proteja inima, mentine nivelul normal de colesterolul si trigliceride. Poate interveni in reglarea sistemului hormonal fiind folosita in prevenirea sterilitatii si mentinerea unei activitati sexuale normale, atat la femei cat si la barbati. Astfel, favorizeza sarcina si influenteaza potenta sexuala.
Mod de administrare
1 cps/zi cu 20-30 minute iniante de masa.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Vitamina E Natural, 100 U.I, 30 capsule, Rotta Natura

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.