Vitamina D 4000 UI, 90 capsule, Vitaking

9980033424
9980033424
1
Capsule
Vitaking
Stoc epuizat
4197 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Vitamina D este produsă in piele după expunerea la lumina ultravioletă B, din sursele solare sau artificiale, şi apare in mod natural intr-o gamă mică de alimente. Cand este sintetizată in rinichi, calcitriolul circulă ca şi hormon, reglementand printre altele, concentraţia de calciu şi fosfat in sange, promovand mineralizarea sănătoasă, creşterea şi remodelarea.
Insuficienţa de vitamina D poate duce la oase subţiri, fragile sau deformate, in timp ce suficienţa previne rahitismul la copii, osteomalacia la adulţi şi, impreună cu calciul, ajută la protejarea oamenilor in varstă care au osteoporoză.
Vitamina D modulează, de asemenea, funcţiile neuromusculare, şi reduce inflamaţiile. Este esenţială in menţinerea sănătăţii oaselor şi dinţilor, asistă sistemul imunitar, contribuie la creşterea şi dezvoltarea normală a organismului.
Ingrediente:
Vitamina D (Colecalciferol) 100mcg - 4000UI
Alte ingrediente: agent de incărcare: celuloză microcristalină, hidroxipropilmetilceluloză, vitamina D3 (colecalciferol, zaharoză, amidon modificat, gumă arabică, fosfat tricalcic, ulei de cocos fracţionat, antioxidant: dl-alfa-tocoferol, stearat de magneziu
Mod de administrare:
o capsulă pe zi. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură. A nu se lăsa la indemana şi la vederea copiilor mici!
Prezentare:
90 capsule  

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Vitamina D 4000 UI, 90 capsule, Vitaking

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.