Vitamina B5 (acid pantotenic) 200mg, 90 capsule gelatinoase, Vitaking

5999561254807
5999561254807
1
Capsule
Vitaking
Stoc epuizat
3487 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Acidul pantotenic, cunoscut și sub numele vitamina B5, este esențial pentru toate formele de viață. Se găsește în toate celulele vii sub formă de coenzima A, o coenzimă vitală în numeroase reacții chimice.
Ingrediente active:
Acid pantotenic (D-pantotenat de calciu) 200mg
Alte ingrediente: ulei de soia, gelatină, glicerol, ceară de albine, lecitină, apă demineralizată, oxid de fier.
Mod de administrare:
Doza zilnică recomandată: o capsulă la două zile în timpul mesei.
Atentionare:
 A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată si echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate şi lumină excesivă. A nu se lăsa la îndemana şi la vederea copiilor mici.
Prezentare:
90 capsule gelatinoase

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Vitamina B5 (acid pantotenic) 200mg, 90 capsule gelatinoase, Vitaking

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.