Vitamina B-2 100 mg (255113), 100 tablete, GNC

9980048831
9980048831
1
Comprimate
Gnc
Stoc epuizat
8900 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietăți:
- joacă un rol important în metabolismul general al carbohidraților, lipidelor și proteinelor provenite din alimente, ajutând la transformarea acestora în energie;
- participă activ și în formarea anticorpilor, celulelor pielii, precum și a celulelor roșii ale sângelui;
- are un rol important în sănătatea pielii, fiind necesară pentru menținerea unui tegument sănătos, sănătatea părului (acțiune asupra elasticității și rezistenței la cheratină) și a unghiilor;
- crește rezistența organismului la frig;
- este necesară în cantități mai mari pentru persoanele care fac efort fizic.
Ingrediente active per tableta:
Riboflavină (vitamina B-2) 100 mg.
Atenționări:
Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viața sănătos. A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consum zilnic.
Mod de administrare:
1 tableta pe zi.
Prezentare:
100 tablete

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Vitamina B-2 100 mg (255113), 100 tablete, GNC

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.