Vitamin K2 Copii15 Mcg 12ml Secom

9980035811
9980035811
1
Picaturi
Secom
Stoc limitat
7587 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 15:39

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Contine forma naturala, biodisponibila a vitaminei K2, ce ofera suport pentru protectia osoasa a copilului.

contine vitamina K2, 5mcg/ picatura

vitamina K-2 are o biodisponibilitate mai mare comparativ cu vitamina K-1 (este eliminata de ficat in aproximativ 8 ore, iar vitamina K-2 in peste 72 de ore de la ingestie)

gust placut de fructe

nu contine: gluten (Certificare NSF-Gluten Free), cazeina, alcool, lapte, ou, soia, grau, drojdie, porumb, coloranti, arome, indulcitori artificiali, zahar adaugat, organisme modificate genetic (Certificare Non-GMO)

In timp ce vitamina K1 este recunoscuta pentru implicare in functionarea normala a procesului de coagulare, vitamina K2 sau menachinona se distinge prin beneficii functionale, precum: sustinerea densitatii minerale osoase, rol antioxidant, etc.

mentinerea sanatatii sistemului osos

Compozitie (Per 3 picaturi)

Vitamina K 15 mcg

(menachinona -7 {MK-7})(MenaQ7TM)(K2)


Copii 0-12 luni: 1 picatura la 2 zile
Copii 1-3 ani: 3 picaturi/zi
Copii de peste 4 ani: 6 picaturi/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Se scoate flaconul din ambalaj, se indeparteaza capacul alb al acestuia, se rastoarna flaconul, se atinge usor partea inferioara a flaconului cu degetul aratator pentru a elibera picaturile.
A nu se agita in timpul administrarii.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Vitamin K2 Copii15 Mcg 12ml Secom

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.