Vitaleg, 60 comprimate, Aflofarm

9980036506
9980036506
1
Capsule
Aflofarm
Stoc epuizat
1833 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Vitaleg comprimate este un supliment alimentar pe baza de ingrediente naturale care contribuie la ameliorarea senzatiei de picioare grele si obosite, datorita ingredientelor ce completeaza necesarul zilnic de Calciu si Vitamina C, alaturi de flavonoidele hesperdina si rutozida. Acestea susțin funcționarea normală a vaselor de sânge și a mușchilor, constituindu-se intr-un suport natural pentru sanatatea circulatiei venoase la nivelul picioarelor, fiind de ajutor in sindromul picioarelor grele si senzatiei de picioare intepenite, inca de la primele semne . Sustine sanatatea pielii datorita continului de Vitamina C, antioxidant recunoscut ce ajuta la formarea colagenului. Ajuta la redarea functionalitatatii si elasticitatatii venelor.
Indicatii terapeutice:
- susține funcționarea normală a vaselor de sânge și a mușchilor; suport natural pentru sanatatea circulatiei venoase la nivelul picioarelor
Ingrediente:
-Calciu, Vitamina C, Hesperidina, Rutozida.
Mod de administrare:
1 comprimat de doua ori pe zi; comprimatele se iau cu apa.
Prezentare:
60 comprimate 

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Vitaleg, 60 comprimate, Aflofarm

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.