Vitakid C, 30 tablete masticabile, Adams

99822458154
99822458154
1
Comprimate
Adams
Stoc epuizat
1028 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Descriere generala
VitaKid C, cu aroma de portocale, contine vitamina C si zinc, ingrediente deosebit de importante pentru dezvoltarea fizica si psihica al unui copil.
Vitamina C este un nutrient esential vietii, solubil in apa, care contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, a sistemului osos, a gingiilor, a dintilor, a pielii. Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, a sistemului imunitar si creste absorbtia fierului. Deficienta de vitamina C reduce rezistenta la infectii, provoaca stari de oboseala, gingivita si hemoragii.
Zincul protejeaza organismul impotriva infectiilor virale, bacteriene si fungice, contribuie la la functionarea normala a sistemului imunitar, la metabolismul normal al carbohidratilor, la functia cognitiva normala, la sinteza normala de ADN si la mentinerea fertilitati si reproducerii normale. Zincul contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor, la metabolismul normal al acizilor grasi, la sinteza normala a proteinelor si la mentinerea sanatatii sistemului osos.
Precautii:
Acest produs este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata.
Nu depasiti doza zilnica recomandata.
Compozitie:
Ingrediente Cantitate VNR*%
Vitamina C 300.00 mg 375
Zinc 10.00 mg 100
* (VNR) Valoarea Nutritionale de Referinta
** VNR nu este stabilita
Administrare:
Ca supliment alimentar luati 1 tableta pe zi cu suficienta apa
Prezentare:
30 tablete masticabile

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Vitakid C, 30 tablete masticabile, Adams

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.