Virusblock Forte Barnys 20 capsule, Biopol

6216290147
6216290147
1
Capsule
Good Days Thera
Stoc epuizat
3602 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Contribuie la funcționarea normală și susținerea sistemului imunitar!

Barny’s® VirusBlock Forte a fost creat pe baza unei formule de succes din Canada a unui supliment alimentar destinat îngrijirii sistemului imunitar. Formula sa conține o proporție atent studiată de extracte standardizate de Ginseng-coreean, Qmatrix™ ACTIValoe® și Astragalus membranaceus, suplimentate cu Vitamina C și Zinc, ce susțin funcționarea normală a sistemului imunitar.

Beneficii:

Barnys® VirusBlock Forte se bazează pe o formulă de succes din Canada destinată sistemului imunitar

Contribuie la susținerea funcției normale a sistemului imunitar

Recomandat a fi utilizat la primele semne de slăbire a sistemului imunitar

Conceput în Canada și fabricat în Cehia conform standardelor GMP – garanția calitații.

 EFECTE RECOMANDĂRI

Contribuie la susţinerea şi protecţia sistemului imunitar;

Are efect rapid, încă de la primele semne de slăbire a sistemului imunitar;

Măreşte capacitatea de apărare naturală a organismului;

Are efect imunostimulator şi de protecţie a celulor împotriva stresului oxidativ;

Este benefic în perioadele de convalescenţă;

Are efect antioxidant şi tonic general.

Pentru persoanele cu imunitate scăzută;

La primele semne de slăbire a sistemului imunitar;

În sezonul rece sau la variaţii bruşte de temperatură;

Pentru perioadele de epuizare fizică sau convalescenţă;

Pentru persoanele aflate în colectivităţi;

Pentru persoanele cu probleme la nivelul tractului respirator.

Mod de utilizare:

la primele semne de slăbire a sistemului imunitar: 2 capsule dimineața și 2 capsule seara cu ½ oră înainte de masă. O cutie este suficientă pentru o cură intensă de 5 zile.

pentru întreținere: 1 capsulă dimineața și 1 capsulă seara cu ½ oră înainte de masă.

A nu se depăși doza de 4 capsule/zi.

Imunitatea reprezintă capacitatea organismului de a se apăra de agenții patogeni - virusuri, bacterii, paraziți și toxine. Sistemul imun este dotat cu proprietatea de a recunoaște și de a diferenția agenții patogeni față de care se activează și apoi îi distruge și/sau îi îndepărtează din organism. De asemenea, el este înzestrat cu capacitatea de memorare a antigenului, pentru a putea reacționa în cazul unei agresiuni ulterioare. Sistemul imunitar poate slăbi atunci când ne confruntăm cu variații bruște de temperatură, dar mai ales în sezonul rece.

Barny’s® VirusBlock Forte a fost creat pe baza unei formule de succes din Canada a unui supliment alimentar destinat îngrijirii sistemului imunitar. Formula sa conține o proporție atent studiată de extracte standardizate de Ginseng-coreean, Qmatrix™ ACTIValoe® și Astragalus membranaceus, suplimentate cu Vitamina C și Zinc, ce susțin funcționarea normală a sistemului imunitar.

Barny’s® VirusBlock Forte poate fi utilizat atît ocazional de la primele semne de slăbire a sistemului imunitar, cât și în cure de întreținere.

*domeniul suplimentelor alimentare destinate sistemului imunitar.

Barny's® VirusBlock Forte conține următoarele ingrediente:

Ginsengul este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați adaptogeni vegetali, care contribuie la apărarea naturală a organismului și la funcționarea normală a sistemului imun. Este potrivit în situațiile stresante și ajută organismul să se adapteze. Cele mai eficiente substanțe active din ginseng – ginsenozidele - sunt printre cele mai documentate substanțe de origine vegetală.

Astragalus membranaceus este o plantă considerată de mii de ani în Medicina Tradițională Chineză ca adaptogen și tonic imunitar.

Qmatrix™ ACTIValoe® este obținută printr-o tehnologie specială brevetată Qmatrix™ din frunze de Aloe barbadensis. Conține ingrediente active de calitate, standardizate – cu minimum 10% de polizaharide, substanțe bioactive de bază din Aloe vera și care sunt considerate printre cele mai puternice imunomodulatoare de orgine vegetală. ActivAloe® este o marcă înregistrată a liderului mondial AloeCorp Inc. din S.U.A., certificat de autoritatea mondială International Aloe Science Council (IASC). Materia primă este cultivată organic (certificare USDA organic), respectând cerințele ecologice și este procesată prin tehnologia Qmatrix™. Deține certificare GRAS, USDA ORGANIC, KOSHER, HALAL, GMP, ISO.

Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Contribuie la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar în timpul exercițiilor fizice intense și după acestea, la metabolismul energetic normal. Contribuie la reducerea oboselii și extenuării.

Zincul contribuie la functionarea normală a sistemului imunitar, la procesul de diviziune celulară si la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Contraindicații: Nu se administrează copiilor cu vârsta de până la 3 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și celor care prezintă intoleranță la oricare dintre componentele produsului. Consumat conform modului de utilizare din prospect, nu prezintă efecte secundare sau reacții adverse.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Virusblock Forte Barnys 20 capsule, Biopol

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.