Gel cu Sare De Bazna 250ml, Natura Plant

98515151544
98515151544
1
Gel
Natura Plant
Stoc epuizat
1766 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Gel Aktiv Sare Bazna Natura Plant Poieni, 250 ml: este un produs natural ce ajuta la imbunatatirea mobilitatii si are efect antiinflamator la nivelul articulatiilor. Trateaza afectiunile reumatice de orice tip, precum spondiloza, coxartroza, gonatroza, osteoporoza, lombosciatica si durerile de coloana sau genunchi.
Ingrediente: Extract hidroalcoolic din: sare de Bazna, sare din Praid, Glucozamina, Ulei de menta.

Mod de utilizare: Se aplica o cantitate suficienta de gel pe suprafata dureroasa cu masaj circa 10 minute, de 2-3 ori pe zi. Durata tratamentului este intre 1-6 luni in functie de afectiune.
Cantitate: 250 ml.
Afectiuni: Afectiuni reumatice.
Brand: Natura Plant Poieni

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gel cu Sare De Bazna 250ml, Natura Plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.