Viroprotect Rapid, 10 Plicuri, Naturalis

5948567007412
5948567007412
1
Pulbere
Naturalis
Stoc epuizat
1798 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

 ViroProtectRapid este un supliment alimentar, cu rol in sustinerea sanatatii sistemului respirator si a sistemului imunitar,  cu gust delicios de zmeura, care contine 9 ingrediente active – seleniu (55mcg*/ plic) , zinc (5mg*/plic) , vitaminele C (500mg*/plic) si D (5mcg*/plic), rutin ( 25mg**/plic) si extracte de Lumanarica (40mg**/plic), Soc (40mg**/plic), Pelargonium sidoides (40mg**/plic), salcie-alba (25mg**/plic).
 
Beneficii:
 
- Contribuie la intarirea organismului
- Contribuie la mentinerea sanatatii sistemului imunitar
- Calmeaza tusea
- Calmeaza gatul iritat
- Ajuta la mentinerea sanatatii sistemului respirator
- Nu contine zahar (contine indulcitori)
 
Seleniul, zincul, vitaminele C si D si extractul de soc au rolul de a intari organismul prin contributia pe care o au la buna functionare a sistemului imunitar. Extractul de flori de Lumanarica calmeaza gatul iritat si ajuta la mentinerea confortului cailor respiratorii, alaturi de Extractul de radacina de Pelargonium sidoides.

Mod de administrare: Adulti: un plic pe zi. Se amesteca continutul unui plic in 150 ml de apa calda

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Viroprotect Rapid, 10 Plicuri, Naturalis

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.