Vertikgo soluție orală, 50 ml, Nyrvusano Pharmaceuticals

5944756402242
5944756402242
1
Solutie
Nyrvusano
Stoc epuizat
7387 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Suplimentul alimentar conţine o combinaţie de extract din frunze de Ginkgo biloba și extract din rădăcină de Ghimbir, plante cu efect benefic în menţinerea unei stări de sănătate optimă. Ginkgo biloba are în compoziţia sa flavonoide, terpenoide și bilobanoide. Ajută la buna menţinere a funcţiei cognitive, îmbunătățind memoria. Este util în buna funcţionare a proceselor cerebrale la vârstnici. Susține circulația periferică, menținând acuitatea vizuală și auzul. Ghimbirul susține inuminate, având proprietăți antioxidante semnificative.Susținerea vitalitatea/energia, având proprietăți tonice, care contribuie la rezistența împotriva oboselii. De asemenea este util și în stările de greaţă sau rău de călătorie cu vehicul sau avion, susținând confortul digestiv.
Ingrediente:
- agenţi de încărcare: sorbitol 70%, glicerină; apă purificată; extract uscat din frunze de Ginkgo biloba (Ginkgo biloba), standardizat la 22-27% glicozide flavonice, 2,6-3,2% bilobalide și 2,8-3,4% ginkgolide A,B,C; extract uscat din rădăcină de Ghimbir (Zingiber officinale), standardizat la 5% gingerol; aromă de lămâie; conservanți: sorbat de potasiu, acid citric; agenți de îngroșare: gumă xantan.
Informații nutriționale Conținut / 1 ml Extract de Ginkgo biloba 80 mg* Extract de Ghimbir 10 mg* *Valoarea Nutrițională de Referință nu a fost stabilită.
Doze și mod de utilizare:
1 ml soluţie orală conţine 80 mg extract standardizat de Ginkgo biloba și 10 mg extract standardizat de Ghimbir. Adulţi: 2 – 3 ml soluţie orală (160 - 240 mg extract de Ginkgo biloba pe zi). Se utilizează câte 1 ml soluţie orală de 2 ori până la de 3 ori pe zi.
Atenţionări:
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un stil de viaţă sănătos. A nu se utiliza de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. A se utiliza în maximum 30 zile de la data primei deschideri a flaconului. A se consuma, de preferinţă, înainte de sfârșitul perioadei înscrise pe ambalaj (EXP).
Prezentare:
50 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Vertikgo soluție orală, 50 ml, Nyrvusano Pharmaceuticals

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.