Versiactive Gel de spalare pentru corp si scalp, 200 ml, Braderm

9980047878
9980047878
1
Gel
Biorga
Stoc limitat
7580 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 2 May • 12:53

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Este un gel dermatologic de spălare față și corp foarte bine tolerat, specific pentru pielea hiperseboreică, cu acțiune hidratantă și purificantă. Contribuie la reducerea problemelor pielii cauzate în principal de fungi (ciuperci), în special de Tinea Versicolor, Tinea Pedis și Tinea Cruris.
Contine o asociere unica de patru ingrediente active cu actiune antimicotica si antibacteriana, Ciclopirox olamina, Pirocton olamina, Acid undecilenic si Ulei de arbore de ceai, care contribuie la reducerea pruritului si iritatiei, asociate Acidului salicilic pentru eliminarea rapida a scuamelor si inflamatiei. Polidocanolul asociat principiilor active acționează eficient ca sistem tampon pe bază de acid lactic-lactat de sodiu, reducând implicit uscăciunea și pruritul cutanat.
Ingrediente:
Aqua, Disodium cocoamphodiacetate, Propylene glycol, Laureth-9, Sodium chloride, PEG-120 methyl glucose dioleate, Cocamidopropyl betaine, Lactic acid, Piroctone olamine, Ciclopirox olamine, Salicylic acid, Undecylenic acid, Bisabolol, Panthenol, Melaleuca alternifolia oil, Hydrolyzed wheat protein, Polyquaternium-7, Parfum, d-Limonene, Linalool, Cl 16255.
Precautii:
- a nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor;
- a se depozita în loc uscat și răcoros.
Mod de utilizare:
- se aplica gelul si se maseaza pe pielea umeda, se asteapta sa actioneze 2-3 minute, apoi se indeparteaza prin clatire cu apa;
- se recomanda utilizarea zilnica sau minim de 2-3 ori/saptamana;
- pentru reducerea frecventei recidivelor se recomanda utilizarea produsului o data sau de doua ori/saptamana;
- pentru rezultate optime se recomanda utilizarea in asociere cu Versiactive Spray emulsie fluida.
Prezentare:
200 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Versiactive Gel de spalare pentru corp si scalp, 200 ml, Braderm

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.