Varixinal Oferta 60 capsule cu gel cadou, Walmark

9980022112
9980022112
1
Comprimate
Walmark
Stoc epuizat
3699 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Varixinal 60 tablete Walmark
Efect benefic în sănătatea circulației venoase datorită extractului de castane sălbatice și vitaminei C
Extractul de castane sălbatice ajută la scăderea senzației de picioare grele, obosite și umflate
Extractul de castane sălbatice, gotu kola, afinele și ghimpele sprijină buna funcționare a sistemului circulator venos periferic
Afinele ajută la menținerea rezistenţei vaselor capilare
Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge
Varixinal conține 4 extracte din plante – castane sălbatice, gotu kola, afine, ghimpe și un bioflavonoid – hesperidină, care au un efect benefic asupra circulației venoase.
Castanele sălbatice ajută la creșterea elasticității venelor precum și la tonifierea vaselor de sânge și a pereților vasculari, având un efect benefic asupra circulației venoase. Ghimpele și gotu kola sprijină buna funcționare a sistemului circulator venos periferic. Afinele sunt cunoscute pentru acțiunea lor antioxidantă, ajutând la creșterea rezistenței vaselor capilare și la îmbunătățirea fluxului de sânge în vene și în capilare. Compoziția acestui produs este îmbogățită cu hesperidină, cât și cu vitamina C care contribuie la formarea normală a colagenului, pentru funcționarea normală a vaselor de sânge.
Cantitatea suplimentară de extract de castane sălbatice ajută la eliminarea senzației de picioare grele, obosite și umflate
COMPOZIŢIE
Porția zilnică recomandată (1 tabletă) conţine: Greutate / 1 tabletă % DZR*
Castan sălbatic (
Beneficii:
Varixinal gel este un produs natural care te susţine să păşeşti cu încredere oricând şi oriunde.
Încă de la prima utilizare, senzaţia de picioare grele şi obosite, durerile şi umflăturile gambelor devin doar o amintire.  
extract 6:1 de Aesculus hippocastanum – 250 mg)
(echivalent 50 mg aescina) 1500,0 mg
Ghimpe (extract 4:1 de Ruscus aculeatus– 200 mg) -800,0 mg
Vitamina C 250,0 mg 313
Afine (extract 100:1 de Vaccinium myrtillus– 2 mg) (echivalent 500 μg antocianozide) -200,0 mg
Gotu kola (extract 4:1 de Centella asiatica– 25 mg) -100,0 mg
Hesperidină 100,0 mg
*%DZR – procent din doza zilnică recomandată; - nu a fost evaluat
Varixinal Gel 75 ml Walmark Recomandat femeilor care îşi doresc să aibă picioare frumoase şi sănătoase, Varixinal gel conferă elasticitate venelor și redă gambelor senzaţia de uşurare şi prospeţime. 
Actiuni:
-Tonifică vasele de sânge.
-Conferă elasticitate venelor.
-Redă gambelor senzaţia de uşurare.
-Miros plăcut.
-Absorbţie maximă la nivelul pielii
Compozitie:
-Gotu Kola,
-ghimpe,
-afine,
-castane.
Rolul componentelor:
-Castanele -contin o substanta activa esentiala(aescina), care face parte din clasa saponinelor, aceasta imbunatateste circulatia venoasa, tonifica peretii venelor si scade fragilitatea acestora.
-Afinele -contin antocianozide care actioneaza ca antioxidanti. Ele sprijina formarea normala a tesutului conjunctiv,cresc rezistenta vaselor capilare si imbunatatesc fluxul de sange in vene si in capilare.
-Ghimpele -contine substante renumite pentru efectele terapeutice, influientand in primul rand permeabilitaea vasculara.
-Gotu Kola -intareste peretii venelor si imbunatateste fluxul de sange, este un mijloc pretios in tratamentul bolii varicoase.

Varixinal 60 tablete Walmark

DOZARE

Ca supliment alimentar, 1 tabletă pe zi, luată cu apă.

NOTIFICĂRI

Acest produs este un supliment alimentar. A nu se depăşi porția zilnică recomandată. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Femeile gravide sau care alăptează trebuie să consulte medicul înainte de utilizare. A se păstra în loc uscat, ferit de lumină şi căldură, sub temperatura de 25°C, în ambalajul original.

Varixinal Gel 75 ml Walmark

Administrare:

Folosiţi gelul o dată sau de 2 ori pe zi, masând zona afectată dinspre tălpile picioarelor spre coapse.

Atentionari:

Acest produs nu este destinat uzului intern!

A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

A se păstra la loc uscat, ferit de lumină şi căldură, la o temperatură între 10 - 25° C.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Varixinal Oferta 60 capsule cu gel cadou, Walmark

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.