Van Care solutie de curatare maini fara sapun flacon, 50 ml, Vanelli

6420198002688
6420198002688
1
Solutie
Vanelli
Stoc epuizat
1152 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

ngrediente:
ALCOHOL, AQUA, IZOPROPYLIC ALCOHOL , GLICERYN, PEG-400, BENZALKONIUM CHLORIDE, EUCALYPTOL, ALOE VERA BARBADENSIS LEAF EXTRACT
Solutie hidroalcoolica 72% cu efect antimicrobian, ce poate fi folosita pentru igiena mainilor fara a folosi sapun, pentru o piele care nu este evident murdara. Se usuca rapid si lasa pielea curata si catifelata pe care o degreseaza fara a usca. Se aplica o cantitate suficienta in podul palmei si se freca bine mainile pentru a acoperi toata suprafata pielii, inclusiv intre degete. Se poate repeta operatia de mai multe ori pe zi. Se va evita contactul cu mucoasele.
Nu se aplica pe fata sau pe rani deschise. A nu se lasa la indemana copiilor.
Valabilitate 2 ani de la data fabricatiei. Valabilitatea la prima deschidere, 12 luni .
Produs inflamabil.
Produs iritabil

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Van Care solutie de curatare maini fara sapun flacon, 50 ml, Vanelli

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.