Urosuport Forte 14 Capsule, Naturalis

9980041162
9980041162
1
Capsule
Naturalis
Stoc epuizat
3557 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 2 January • 09:23

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Cel mai des intalnite simptome ale infectiilor urinare sunt: nevoia constanta de a elimina cantitati mici si foarte mici de urina, urinare insotita de senzatii de arsura, urina tulbure si urat mirositoare. Infectiile urinare pot fi insotite de febra usoara (sub 38°C), dar si de o senzatie de rau.

UroSuport Forte este un produs natural, cu o formula complexa, care face ca lupta cu infectiile urinare si alte probleme ale tractului urinar sa fie castigata mult mai usor.

UroSuport Forte este un supliment alimentar recomandat pentru infectii urinare, datorita urmatoarei combinatii de ingrediente: extract de merisor (afin american), extract de hibiscus, albastru de metilen si D-manoza.

Merisorul este considerat un antibiotic natural datorita numeroaselor proprietati antimicrobiene, antiinflamatoare si diuretice. Studiile au aratat ca substantele prezente in merisor inhiba dezvoltarea bacteriilor in tractul urinar, reducand, astfel, riscul de instalare a infectiilor urinare.

D-Manoza (un zahar natural) este recomandata in special in infectiile urinare cu E.coli, deoarece inhiba procesul de aderare a bacteriei la epiteliul vezicii urinare. Astfel, contribuie la scaderea recurentelor infectiilor urinare si la ameliorarea simptomelor lor.

Hibiscusul are efect de acidifiere a urinei si previne astfel dezvoltarea bacteriilor.
Ingrediente active UroSuport Forte

D-manoza; extract hidroetanolic uscat 20:1 din fructe de afin-american/Merisor-canadian (Vaccinium macrocarpon) standardizat la minimum 10% proantocianidine; extract hidroetanolic uscat 4:1 din flori de Hibiscus sabdariffa, standardizat in vitamina C.

UroSuport Forte – remediu natural in caz de infectii urinare, infectii cu E. coli. Remediu sigur pentru afectiuni ale tractului urinar.

Doze si mod de administrare UroSuport Forte

1 capsula de UroSuport Forte, dimineata si seara, sau la recomandarea consultantului de specialitate. UroSuport Forte se administreaza minim 4 saptamani. Capsulele se vor consuma cu o cantitate suficienta de lichid.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Urosuport Forte 14 Capsule, Naturalis

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.