Uronat Gold 15 Cps Oferta Cu Gel Intimim 400ml

9006151511
9006151511
1
Capsule
Stoc epuizat
1679 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Uronat Gold 

Contribuie la functionarea optima a sistemulu urinar. Are actiune detoxifianta.

Preparat complex care contine extracte de Splinuta, din frunze de Mesteacan si de Urzica, avand actiune asupra sistemul urinar.

Extractul de Splinuta datorita extractului sau in flavonoizi, taninuri si saponine, favorizeaza functionare optima a sistemului urinar.

Extractul din frunze de Mesteacan influenteaza schimbul renal de electroliti si are actiune diuretica.

Extractul din frunze de Urzica favorizeaza diureza si eliminarea metabolitilor daunatori.

Ingrediente active:

250 mg extract uscat 4:1 din parti aeriene de Spilnuta, 100 mg de extract uscat din frunze de Mesteacan cu 2.5% hiperozide si 50 mg extract uscat 4:1 din parti aeriene de Urzica.

Uronal Gel

calmează iritaţiile şi reface mucoasa genitală, reduce senzaţia de discomfort şi mirosul neplăcut. De asemenea, gelul asigură pH-ul optim de 3,5 și menţine echilibrul florei genitale.

Uronat Gold 

Mod de utilizare:

1-2 capsule pe zi.

Prezentare:

15 capsule

Uronal Gel

poate fi folosit în fiecare zi pentru a întreține sănătatea zonei intime. Uronat gel calmează iritaţiile şi reface mucoasa genitală, împiedicând dezvoltarea bacteriilor. 

Gelul nu contin coloranti, parabeni, LSS si fenoxietanol.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Uronat Gold 15 Cps Oferta Cu Gel Intimim 400ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.