Uractiv D Manoza 500, 20 Capsule, Fiterman Pharma

5944732007041
5944732007041
1
Capsule
Fiterman Pharma
Stoc limitat
3787 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 14:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Descriere Scurta
Supliment alimentar cu efect de mentinere a sanatatii tractului urinar.
Avantaje
Uractiv D-manoza capsule este un produs cu compozitie naturala care actioneaza eficient impotriva aderarii patogenilor la tractul urinar, dar printr-un mecanism neagresiv si ne-antibiotic.
Uractiv D-manoza nu determina perturbari la nivelul florei intestinale si nici nu duce la aparitia unor tulpini rezistente la tratament.
Gratie mecanismului de actiune non-toxic, Uractiv D-manoza se poate administra atat in cazuri acute in cure pe termen scurt cat si in administrari de lunga durata, chiar si de 6 luni.
Compozitie
Uractiv D-Manoza, capsule conţine 500 mg D-manoza, 60 mg vitamina C, 100 mg extract uscat din radacina de pir
D-Manoza este un tip de zahar inrudit cu glucoza, insa mult mai greu de metabolizat de organism si de aceea nu determina o crestere a glicemiei.
D-manoza se absoarbe in intregime si se elimina nemodificata in urina unde impiedica aderarea microorganismelor patogene de peretele tractului urinar, in special a Escherichiei coli.
Vitamina C este vitamina cu rol foarte important in functionarea sistemului imunitar. Ea contribuie la instalarea unui raspuns imun rapid impotriva unui agent patogen, inclusiv a celor din sfera urogenitala.
Extractul uscat de radacina de pir.
Radacina de pir este un diuretic foarte eficient. Extractul de radacina de pir creste cantitatea de urina produsa si filtrata de rinichi si determina o curatare mecanica a tractul urinar o data cu fluxul urinar.
Indicatii
Pentru mentinerea sananatii tractului urinar la persoane cu imunitate scazuta.
Doze si mod de administrare
Copii peste 12 ani și adulţi: 1 capsula de 2-3 ori pe zi.
Recomandari
Mod de eliberare
Fara prescriptie medicala
Forma de prezentare
Cutie cu 2 blistere a cate 10 capsule.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Uractiv D Manoza 500, 20 Capsule, Fiterman Pharma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.