Ultra Vitamina C 1000mg+ D Fizz, 20 tablete efervescente, Vitabiotics

9980039767
9980039767
1
Efferv
Vitabiotics
Stoc epuizat
2984 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 31 March • 02:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Ultra Vitamina C+D Fizz Tablete Efervescente este un produs recomandat pentru susținerea sistemului imunitar.
Descriere
Ultra Vitamina C+D Fizz 1000 UI Tablete Efervescente conține vitamina C și vitamina D într-o formulă echilibrată cu adaos de Zinc pentru sprijinirea imunității.
Vitamina D este o vitamină liposolubilă al cărei nivel în organism este asigurat, în principal, prin expunerea la soare. Controlează peste 3.000 de gene, majoritatea celulelor din organism având receptori nucleari pentru vitamina D (VDR).
De asemenea, vitamina D îndeplinește un rol esențial în buna funcționare a sistemului nervos central și periferic, dar și a sistemului imunitar.
Vitamina C este utilă atât pentru prevenirea, cât și pentru combaterea infecțiilor respiratorii. Intervine în procese importante din organism, precum sinteza colagenului și absorbția fierului.
Zincul este co-factor al multor enzime și intervine în mod complex în susținerea imunității: menține integritatea pielii și a mucoaselor, stimulează producția de anticorpi și crește numărul și activitatea limfocitelor T.

Ultra Vitamina C+D Fizz Tablete Efervescente este un ușor de administrat, având un gust plăcut și aromă de portocale.
Ultra Vitamina C+D Fizz Tablete Efervescente nu conține aspartam. Poate conține urme de nuci.
Ultra Vitamina C+D Fizz Tablete Efervescente este un produs recomandat și vegetarienilor.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ultra Vitamina C 1000mg+ D Fizz, 20 tablete efervescente, Vitabiotics

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.