Ultra-C Imuno Complex, 30 capsule, Good Days Therapy

9980039800
9980039800
1
Capsule
Good Days Thera
Stoc epuizat
3492 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 31 March • 02:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietăți:
- formulă canadiană avansată de 4 vitamine și minerale sub o formă bioactivă ușor asimilabilă;
- conține Nutra-C™ Vitamina C non-acidă cu treonat de calciu, microparticule de Vitamina D3, Zinc organic și Seleniu organic;
- eliberare imediată la nivelul tractului digetiv, absorbție superioară la nivel celular, retenție prelungita în organism;
- nu afectează mucoasa gastrică;
- nu atacă rinichii;
- permis gravidelor sau femeilor care alăptează.
Recomandat pentru:
- Susținerea zilnică a sistemului imunitar
- Stări de epuizare fizică sau psihică
- Perioade de convalescență
- Cand sistemul imunitar este solicitat: sezonul rece, variații bruște de temperatură, situații de stres prelungit, radiații electromagnetice, fumat.
- Persoane cu un regim de viață agitat, stresant
- Persoane care călătoresc
- Persoane care țin diete hipocalorice
- Persoane care au un regim alimentar dezechilibrat sau sărac în vitamine și minerale
Ingrediente:
Nutra-C™/vitamina C non-acidă din: L-ascorbat de calciu, L-ascorbat de magneziu și L-treonat de calciu; agenți antiaglomeranți: fosfat tricalcic, amidon de porumb natural modificat, săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu, talc; capsulă: hidroxipropilmetilceluloză, colorant/carbonat de calciu; gluconat de zinc; drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), îmbogățită cu seleniu; vitamina D3 micronizată/colecalciferol (agent antiaglomerant/amidon de porumb modificat; agenți purtători/sucroză, trigliceride cu lanț mediu; antioxidant/mix de tocoferoli naturali).
Mod de administrare:
1 capsulă pe zi, preferabil dimineața cu 1/2h înainte de masă, cu 250ml de apă. În situații deosebite sau pentru persoane supraponderale, se poate lua 1 capsulă dimineața și 1 capsulă seara.
Prezentare:
30 capsule

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ultra-C Imuno Complex, 30 capsule, Good Days Therapy

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.