Ulei Uscat vitamina E pura nebulizata Vea Spray, 50ml, Hulka

9980047843
9980047843
1
Spray Buco
Hulka
Stoc limitat
5987 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 2 May • 12:53

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Nu conține parfum, conservanți, coloranți, parabeni, petrolatum. Emolient, hidratant, protector, antioxidant, anti-radicali liberi. Efect de calmare.
- Recomandat după epilare.
- Demachiant.
- îngrijește și hidratează pielea.
- Ușor de aplicat
- Hidratare profundă
- Face pielea mai elastică
- Calmează pruritul
- Previne apariția vergeturilor
- Ideal după expunerea la soare, după baie/duș sau ca ulei de masaj.
VEA SPRAY permite, prin formula sa înovatoare, răspândirea VEA OLIO (vitamina E în stare pură) pe o suprafață cutanată mai mare, formând o peliculă subțire de vitamină E pe piele. VEA SPRAY poate fi aplicat fără atingerea sau fără masarea zonelor cutanate, permițând pielii să se regenereze mai rapid.
Nu conține apă, conservanți, parabeni, parfum, coloranți, pentru a minimiza riscurile de reacții alergice.
Indicații:
- Previne uscăciunea cutanată. Aplicați pe suprafețe extinse și pe zone cu păr. Protejează pielea sensibilă, subțire.
- Calmează pruritul (mâncărimea) și iritația pielii. Menține elasticitatea pielii, ceea ce diminuează riscul de formarea a vergeturilor.
- Recomandat după expunerea la soare sau după baie/duș, că ulei de masaj pe pielea umedă. Dacă este folosit regulat, VEA SPRAY poate atenua fenomenul de îmbătrânire precoce a pielii, prin reducerea ridurilor fine, dar și a semnelor inestetice de senescență provocate de expunerea prelungită la soare.
- Este ideal pentru a fi utilizat după îndepărtarea părului, inclusiv după epilarea cu ceară, datorită capacității sale de vindecare, hidratare și liniștire a pielii, prin minimizarea iritației și eliminarea rezidurilor de ceară.
- Recomandat ca și demachiant (îndepărtează cu ușurință rimelul rezistent la apă).
- Indicat ca ulei protector pentru păr normal, uscat, fragil sau pentru vârfuri despicate. Poate fi folosit pentru aranjarea părului, reduce- volumul părului creț și stufos (vezi recomandări de utilizare pentru păr mai jos).
- Acțiune lubrifiantă și efect calmant în cazul iritațiilor genitale.

Utilizare: pulverizați pe zona dorită și apoi masați până la absorbția completă, cel puțin de două ori pe zi. Masarea ușoară accelerează absorbția și crește raza de acțiune a zonei de tratament.
Pentru păr: pentru a proteja părul, este recomandat să utilizați VEA spray (aproximativ 6-8 pufuri) cu cel puțin o jumătate de oră înainte de orice acțiune cosmetică susceptibilă de a provoca un traumatism părului (îndreptarea, ondularea, folosirea uscătorului de păr, permanentul) său înainte de înot și de plajă.
Pentru părul creț, stufos sau greu pentru de coafat se recomandă pulverizarea de VEA spray după spălare, pentru a reduce volumul și ajută la coafat. Pentru tratamentul vârfurilor despicate și a părului fragil VEA spray se utilizează în fiecare dimineață în prima lună, apoi de 2-3 ori pe săptămână în lunile următoare.
Prezentare: 50ml.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ulei Uscat vitamina E pura nebulizata Vea Spray, 50ml, Hulka

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.