Ulei Hidratant cu Argan, 100ml, Gerovital Tratament Expert

9980040530
9980040530
1
Ulei
Stoc limitat
3087 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Păr neted, catifelat și strălucitor.

    Repară părul deteriorat
    Previne despicarea vârfurilor
    Disciplinează firele de păr rebele
    Hidratează părul uscat
    Oferă strălucire și elasticitate
    Leave-In, nu se clătește
    Testat dermatologic

Special conceput pentru a disciplina firele de păr rebele, uleiul hidratant leave-in aduce un plus de strălucire şi luminozitate părului. Beneficiile uleiului de argan asupra părului sunt multiple: previne despicarea firelor de păr, repară părul deteriorat, hidratează părul uscat şi friabil, îi redă strălucirea şi elasticitatea.

Uleiul de Argan se obţine prin presarea fructelor arborelui Argania Spinosa, un copac din Maroc. De secole, marocanii au folosit uleiul de argan pentru îngrijirea pielii, a părului şi în dieta lor cotidiană.

Mod utilizare

Se aplică pe părul uscat sau pe părul încă puţin umed. În funcţie de lungimea părului, se aplică în palmă 2 – 3 picături din acest produs şi se distribuie pe lungimea părului.

Produsul nu se clăteşte!

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ulei Hidratant cu Argan, 100ml, Gerovital Tratament Expert

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.