Ulei Esential Rozmarin 10ml, Onedia

9980047401
9980047401
1
Ulei
Onedia
Stoc epuizat
847 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 13:53

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Uleiul de rozmarin este unul dintre cele mai populare uleiuri esentiale. El a devenit important pentru noi, datorita diferitelor sale beneficii pentru sanatate, inclusiv capacitatea acestuia de a stimula cresterea parului si activitatea mentala, calmarea problemelor respiratorii si reducerea durerii.
Rozmarinul, de asemenea, este cunoscut si sub numele de Rosmarinus Officinalis, foarte popular ca planta culinara in regiunea mediteraneana. Multe feluri de mâncare sunt preparate cu ulei si frunze de rozmarin proaspat culese. Uleiul de rozmarin este extras in cea mai mare parte din frunzele proaspete. Rozmarinul face parte din familia mentei, care include busuiocul, lavanda, mirta si salvia.
Rozmarinul a fost intens folosit inca din antichitate pentru o varietate de scopuri. Romanii au dat o importanta deosebita acestei plante, folosind-o în ceremoniile religioase. Utilizarea ei sa extins si la ceremoniile de nunta, in produsele alimentare si cosmetice. In civilizatia egipteana antica, rozmarinul a fost utilizat ca si tamaia.
Paracelsus, un renumit medic, a avut o contributie semnificativa in medicamentele pe baza de plante in timpul secolului al XVI-lea. El a crezut ca uleiul de rozmarin, cu o capacitate de a consolida întregul corp, poate vindeca organele delicate cum ar fi ficatul, creierul si inima.
Proprietăţi:
analgezic, astringent, digestiv, hepatic, hipertensiv, tonic general. Poate fi un ajutor pentru buna funcţionare a aparatului circulator, îmbunătăţeşte concentrarea şi poate fi folosit în uleiul de masaj pentru reducerea durerilor musculare, având totodată rol detoxifiant al sistemului limfatic. În compoziţia tratamentelor de păr, rozmarinul este tonic capilar, previne apariţia mătreţii şi stimulează regenerarea firului de păr. Pentru înlăturarea mahmurelii adăugaţi 3 picături de ulei esenţial de rozmarin în apa de baie. În aromaterapie ajută la stimularea memoriei, în meditaţie limpezeşte mintea.
are note de vârf prospete, cu tonuri ierboase. Se poate amesteca cu uleiuri esenţiale de:busuioc, bergamota,cimbrişor, cedru, ienupăr, levănţica,pin.
A nu se utiliza nediluat!
A nu se lăsa la îndemâna copiilor!
A se evita contactul cu ochii!
Nerecomandat femeilor gravide, mamelor care alăptează, persoanelor alergice la acest produs.
Unele uleiuri pot provoca reacţii alergice la persoanele sensibile, de aceea este necesară testarea sensibilitaţii
Numai pentru uz extern!
Administrare :
Masaj: 4-6 picături de ulei esenţial încorporat într-un ulei vegetal.
Baie:5-10 picături în apa de baie.
Aromaterapie: 3-5 picături amestecat cu apă.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ulei Esential Rozmarin 10ml, Onedia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.