Ulei esential de Ghimbir, 10ml, Adams Vision

9980040164
9980040164
1
Ulei
Adams
Stoc epuizat
2297 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 31 March • 02:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicatii si recomandari: Este utilizat in aromaterapie datorita actiunii aperitive si revigorante, in parfumerie gratie mirosului sau cu note calde, lemnoase, dar si in cosmetica, avand proprietati anti-inflamatorii, de stimulare a circulatiei periferice si de tonifiere.

Uleiul esential obtinut prin distilarea rizomilor este utilizat in aromaterapie datorita actiunii aperitive si revigorante, in parfumerie gratie mirosului sau cu note calde, lemnoase, dar si in cosmetica, avand proprietati anti-inflamatorii, de stimulare a circulatiei periferice si de tonifiere.

Ingrediente: Zingber officinale root oil

Proprietatile uleiului de ghimbir :

- antalgic si anti-inflamator, util in ameliorarea durerilor articulare si musculare

- aperitiv, tonic al sistemului digestiv

- stimulator si tonic al sistemului nervos

- tonic sexual, afrodisiac

- tonifiant cutanat, ajuta la stimularea cresterii parului.


Utilizare: 3-6 picaturi in vasul de aromoterapie, in apa de baie sau diluat in ulei purtator pentru masaj.
Prezentare: 10 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ulei esential de Ghimbir, 10ml, Adams Vision

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.