Ulei esential de Eucalipt, R19, 10ml, Fares

9980026732
9980026732
1
Ulei
Fares
Stoc limitat
2397 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 26 April • 11:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Eucalyptus globulus
Eucaliptul este un arbore de origine australiană de dimensiuni impresionante: el poate să atingă înălţimi de până la 300 metri. Numele său provine din cuvintele greceşti „eu” şi „kalypto” care înseamnă „bine” şi „acoperit” şi se referă la aspectul staminelor.
Eucaliptul a fost adus în Europa la sfârşitul secolului XVIII, unde a fost folosit la început în scop ornamental.
Uleiul de eucalipt a început să fie exportat din secolul XIX, la început fiind cunoscut sub numele de Mentă de Sidney, datorită proprietăţilor sale asemănătoare cu cea a mentei.
Ulei esenţial de eucalipt (Eucalyptus globulus), care conţine: 1,8 cineol, pinen, camfen, felandren.

Mod De Administrare

Uz extern, utilizând candela, masaj, inhalaţii sau în apa de baie.

A se pastra la loc uscat si la temperatura mediului ambient

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ulei esential de Eucalipt, R19, 10ml, Fares

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.