Ulei esential de Citronella, 10 ml, Adams Vision

9980036851
9980036851
1
Ulei
Adams
Stoc limitat
925 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 26 April • 11:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Sugestii de utilizare:
Vaporizare, elimina mirosul neplacut, preparare baie aromatica, ingrijirea eritemului cutanat (roseata pielii) cauzata de intepaturile de insecte.
Uleiul extras din frunzele pajistelor parfumat din Asia se recomanda pentru:
Evaporare – cateva picaturi de ulei in partea cu apa al lampii de aromaterapie sau intr-un evaporator. Elimina mirosurile neplacute.
Bai de aromaterapie – se adauga 6-10 picaturi de ulei esential (amestecate anterior intr-o lingura de frisca, miere sau spuma de baie) la apa de baie si se amesteca bine. Baia de aromaterapie confera pielii noastre un parfum proaspat placut. Pe langa placerea inbaierii putem savura si aroma redata.
Ingrijirea eritemului cutanat (roseata pielii) aparut in urma intepaturilor de insecte – cate 2 picaturi de ulei esential de citronella, cedru si lavanda amestecate cu 1 lingura de ulei vegetal (de exemplu ulei de samburi de caise, galbenele, catina) se maseaza usor in piele.
Prezentare:
10 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ulei esential de Citronella, 10 ml, Adams Vision

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.