Ulei din samburi de struguri, 50 ml, Zanna

9980046281
9980046281
1
Spray Buco
Zanna
Stoc epuizat
1593 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 31 March • 02:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Uleiul din sâmburi de struguri este un derivat extras din sâmburii strugurilor culeși toamna. Sâmburii de struguri au efecte miraculoare asupra pielii, datorită faptului că se absorb foarte ușor în piele, acelerează regenerarea celulară, au proprietăți antiseptice și hidratante deosebite.

Proprietati:
- înmoaie și catifeleaza pielea aspră;
- poate fi folosit pentru hidratarea coatelor, genunchiilor, călcâielor sau poate fi adăugat ca ingredient în creme, loțiuni de corp, loțiuni de plajă, balsam de buze și multe altele;
- sâmburii de struguri au proprietăți antioxidante care întârzie efectele pe care procesul de îmbătrânire îl are asupra tenului;
- poate reduce apariția aspectului lucios și excesul de sebum la nivelul tenului;
- utilizat pentru hidratarea zilnică a firelor de păr sau pe post de mască de păr ca adjuvant in combaterea căderii acestuia.

Mod de utilizare:
Pentru față: încălzește câteva picături de ulei de sâmburi între palme și masează tenul cu acesta.
Pentru corp: adaugă câteva picături din uleiul de struguri în cremele sau loțiunile de corp pentru un plus de hidratare.
Pentru păr: aplică uleiul de struguri pe părul uscat evitând rădăciniile sau adaugă-l în balsamul sau masca de păr.

Preznetare:
50 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ulei din samburi de struguri, 50 ml, Zanna

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.