Ulei din ficat de cod pentru copii, 240 ml oferta Glucosamine 30 capsule, Lysi

9980039188
9980039188
1
Ulei
Lysi
Stoc epuizat
5997 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Uleiul de peste de la Lysi, Children's Cod Liver Oil, enriched, special pentru copii, poate fi administrat copiilor mici, chiar sub 1 an.Aceasta este vârsta la care carență de acizi grași Omega 3 DHA și de vitamina D este cea mai periculoasă, fiind o etapă esențială în formarea creierului și a oaselor, dar preparatele clasice din ulei de peste nu erau suportate de copii la aceste vârste fragede.
Lysi a rezolvat însă această problemă și oferă acum un nou produs special, uleiul din ficat de cod pentru copii, îmbogățit cu DHA și vitamina D, care este suportat perfect de către copii, indiferent de vârstă, și cumulează beneficiile vitaminei D și ale Omega 3. Este un produs natural realizat dintr-un amestec optim de ulei din ficat de cod și ulei de ton cu vitaminele A, D și E, vital pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă și viguroasă a copiilor, care de-acum se găsește și în România.
Acizii grași Omega 3 DHA, conținuți în cantitate sporită în acest produs, reprezintă un constituent de bază al creierului și al retinei. Astfel, ei joacă un rol esențial în dezvoltarea creierului și a sistemului nervos central, pentru dezvoltarea funcției cognitive, sporirea atenției, a concentrării, reducerea agitației și chiar pentru evitarea tulburărilor de comportament.
La rândul lor, vitaminele A și D sunt necesare pentru dezvoltarea normală a oaselor și a dinților, precum și a ochilor și, în plus, vitamina D previne rahitismul și sporește imunitatea.
Fără acizii grași Omega 3 DHA și fără vitamina D, nici sistemul nervos și nici cel osos nu se pot dezvolta normal.
Organismul nostru nu poate produce acizii grași Omega 3 DHA, iar vitamina D nu poate fi produsă decât la expunere la soare, de aceea, riscul apariției rahitismului și a tulburărilor neuro-psihice la copii este extrem de mare. Dar acest risc este înlăturat de noul produs‚ Children's Cod Liver Oil, enriched, oferit de Lysi.
Compoziție:
Informații nutriționale pentru 10 ml:
Energie: 340 kJ (80 kcal);
Proteine: 0 g;
Glucide: 0 g;
Carbohidrați: 0 g;
Grăsimi: 9,2 g din care:
Grăsimi saturate: 1,8 g
Grăsimi monosaturate: 4,0 g
Grăsimi polinesaturate: 3,4 g din care:
Acizi grași Omega-3: 2,5 g, din care:
-EPA 0,7 g
-DHA 1,3 g
Vitamina A: 275 µg (915.9UI)
Vitamina D3: 18,4 µg (736UI)
Vitamina E: 9,2 mg (13.7UI)

Omega 3 cu Glucozamină și Condroitină, 30 doze, Lysi

Proprietăți:
Combinația unică de Omega-3 cu Glucozamină și Condroitină și vitamina C, pentru flexibilizarea articulațiilor, regenerarea cartilajelor, reducerea înțepenelii reumatice.
Te menține cu adevărat în formă!
Cercetările asupra artritei reumatoide indică ca o rație regulară de acizi grași Omega-3 poate reduce semnificativ simptomele de înțepeneală de dimineață, durerea și oboseala.
Omega-3 de la LYSI Ltd. Islanda este un ulei de peste care a fost îndelung apreciat pentru numeroasele sale proprietăți benefice sănătății.
Acizii grași Omega-3 sunt în centrul atenției cercetătorilor, fiind recunoscuți și folosiți pe scară largă pentru a ameliora simptomele neplăcute din articulații.
Glucozamină este necesară pentru celulele cartilajelor, ca o componentă necesară pentru refacerea lor continuă.
Condroitina este una dintre cele mai uzuale substanțe constitutive ale cartilajelor de la încheieturi și acționează ca un agent de blocare în procesul de rupere a cartilajelor.
Corpul este într-o continuă înnoire a tendoanelor și articulațiilor și, în aceast proces, se bazează pe glucozamină.
Condroitină acționează sinergic cu Glucozamină, ca un fluid binefăcător pentru articulații.
Glucozamină și Condroitină sunt mai benefice pentru sănătatea articulațiilor dacă sunt administrate împreună, decât administrate separat.
Glucozamină și Condroitină reduc inflamația și durerea articulară.
Vitamina C este necesară pentru formarea colagenului, unul dintre principalii componenți constitutivi ai corpului.
Ingrediente:
Ingrediente pe 1 comprimat de Glucozamină, Condroitină și vitamina C :
D-sulfat de Glucozamină, sare de potasiu (din crustacee), sulfat de Condroitină (din cartilaj de rechin), Vitamina C (acid ascorbic), agenți de încărcare: celuloză microcristalină, dextroza; agenți de glazurare: hidroxipropilmetilceluloză, propilenglicol, dioxid de titan, oxid galben de fier; agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu, ștearat de magneziu.
Ingrediente active /1 comprimat Glucozamină, Condroitină și vitamina C:
D-sulfat de Glucozamină: 500 mg
Sulfat de Condroitină: 200 mg
Vitamina C: 60 mg
Ingrediente pe 1 capsula Omega-3:
1000 mg de ulei pește, din care:
Acizi grași Omega-3
EPA: 160 mg
DHA: 100 mg
Vitamina E (tocoferoli naturali): 2 mg
Ingrediente inactive pe 1 capsula Omega-3: gelatină, glicerina, apă purificată

Ulei din ficat de cod pentru copii, 240 ml, Lysi

Mod de administrare:

Doza zilnică recomandată:

Copiii între 0-12 luni: 3-4 picături

Copiii între 1-10 ani: 1 linguriță (5 ml)

Copiii peste 10 ani și adulți: 1 lingura (10 ml)

Prezentare:

240 ml

Omega 3 cu Glucozamină și Condroitină, 30 doze, Lysi

Mod de administrare:

Doza zilnică recomandată adulți:

1 capsula Omega-3 + 2 capsule de Glucozamină, Condroitină și vitamina C/zi


Precauții:

Produsul este un supliment alimentar. A nu se depăși doza recomandatapentru consumul zilnic. Consumul de suplimente alimentare nu substituie o dietă adecvată. Omega-3 are un efect discret de subțiere a sângelui, de reținut pentru femeile însărcinate, cele care alăptează și pentru persoanele care urmează o medicație anticoagulantă. Păstrați cutia închisă, la loc uscat, ferit de lumina soarelui. Păstrați la frigider după deschidere. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.


Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ulei din ficat de cod pentru copii, 240 ml oferta Glucosamine 30 capsule, Lysi

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.