Ulei din ficat de cod pentru copii 240 ml, Lysi

9980011425
9980011425
1
Solutie
Lysi
Stoc epuizat
7980 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Noul ulei de peste de la Lysi, Children's Cod Liver Oil, enriched, special pentru copii, poate fi administrat copiilor mici, chiar sub 1 an.
Aceasta este varsta la care carenta de acizi grasi Omega 3 DHA si de vitamina D este cea mai periculoasa, fiind o etapa esentiala in formarea creierului si a oaselor, dar preparatele clasice din ulei de peste nu erau suportate de copii la aceste varste fragede.
Lysi a rezolvat insa aceasta problema si ofera acum un nou produs special, uleiul din ficat de cod pentru copii, imbogatit cu DHA si vitamina D, care este suportat perfect de catre copii, indiferent de varsta, si cumuleaza beneficiile vitaminei D si ale Omega 3. Este un produs natural realizat dintr-un amestec optim de ulei din ficat de cod si ulei de ton cu vitaminele A, D si E, vital pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa si viguroasa a copiilor, care de-acum se gaseste si in Romania.
Acizii grasi Omega 3 DHA, continuti in cantitate sporita in acest produs, reprezinta un constituent de baza al creierului si al retinei. Astfel, ei joaca un rol esential in dezvoltarea creierului si a sistemului nervos central, pentru dezvoltarea functiei cognitive, sporirea atentiei, a concentrarii, reducerea agitatiei si chiar pentru evitarea tulburarilor de comportament.

La randul lor, vitaminele A si D sunt necesare pentru dezvoltarea normala a oaselor si a dintilor, precum si a ochilor si, in plus, vitamina D previne rahitismul si sporeste imunitatea.
Fara acizii grasi Omega 3 DHA si fara vitamina D, nici sistemul nervos si nici cel osos nu se pot dezvolta normal.
Organismul nostru nu poate produce acizii grasi Omega 3 DHA, iar vitamina D nu poate fi produsa decat la expunere la soare, de aceea, riscul aparitiei rahitismului si a tulburarilor neuro-psihice la copii este extrem de mare. Dar acest risc este inlaturat de noul produs‚ Children's Cod Liver Oil, enriched, oferit de Lysi.
Prezentare:
240 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ulei din ficat de cod pentru copii 240 ml, Lysi

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.