Ulei de Nuca Presat la Rece 100ml SPRINGMARKT

9980046881
9980046881
1
Ulei
Adams
Stoc limitat
1807 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 26 April • 11:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Uleiul de nuca este extras prin presarea nucilor crude.
Uleiul de nuca are o aroma de nuca, delicata si contine unii compusi benefici, inclusiv acizi grasi nesaturati si compusi vegetali numiti polifenoli.
Consumul de ulei de nuca poate imbunatatii sanatatea inimii si poate scadea zaharul din sange.
Beneficii
Poate imbunatatii sanatatea pielii - continutul ridicat de omega 3 din uleiul de nuca poate stimula cresterea pielii, combate tulburarile inflamatorii ale pielii si poate promova vindecarea ranilor. In plus, contine si cantitati mari de omega 6 cel mai predominant acid gras in startul exterior al pielii.
Reduce inflamarea - adaugarea uleiului de nuca in dieta zilnica poate combate inflamatia. Nucile sunt bogate in polifenoli iar bacteriile intestinale ii transforma in alti compusi benefici. Acesti compusi pot avea proprietati antiinflamatorii si pot actiona ca antioxidanti care lupta impotriva radicalilor liberi.
Ajuta la reducerea tensiunii arteriale - studiile atesta ca, consumul de nuci crude tind sa scada valorile tensiunii arteriale, prin acizii grasi polinesaturati si polifenoli. Avand in vedere ca uleiul de nuca este si el bogat in acesti compusi poate prezenta rezultate similare.
Imbunatateste controlul glicemic - acest lucru se poate datora concentratiei sale mari de antioxidanti, care pot ajuta la combaterea stresului oxidativ asociat cu nivelurile ridicate de zahar din sange.
Imbunatateste nivelul de colesterol - consumul regulat de nuci sau ulei de nuci ajuta la scaderea nivelului de trigliceride, LDL-colesterol prin continutul sau bogat in omega 3 si antioxidanti.
100% natural
Ingrediente: 100% ulei de nuca, presat la rece.
Mod de utilizare: se recomanda folosire lui pentru salate sau preparate reci sau dupa finalizarea procesului termic.
Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan.
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
Mod de depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ulei de Nuca Presat la Rece 100ml SPRINGMARKT

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.