Ulei de dus anti-prurit Exomega Control, 200 ml, Lab A-Derma

3282770106183
3282770106183
1
Ulei
Pierre Fabre
Stoc epuizat
4284 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Ulei de dus anti-prurit Exomega Control
Ulei de dus emolient, cu extract de Lastar de Ovaz Rhealba, curata delicat, hidrateaza si catifeleaza pielea foarte uscata si atopica (a copiilor, beblusilor si adultilor).
Exomega ulei de dus fara sapun a fost creat special pentru igiena pielii atopice si foarte uscate a bebelusilor, copiilor si adultilor.
Uleiul de dus ofera pielii uscate/atopice ingrediente de care are nevoie: extractul de Ovaz Rhealba, cu rol emolient is non-iritanta. Omega 6, acizi grasi esentiali, componente hidratante si emoliente pentru a calma si linistii senzatia de uscaciune a pielii, lasand pielea catifelata si fina la atingere.
Proprietati:
Exomega ulei curata bland pielea, chiar si in cazul spalarilor cu apa dura. reduce uscaciunea pielii si catifeleaza. Este hipoalergenic, iar toleranta sa a fost dovedita printr-un strict control dermatologic chiar si pe o piele reactiva. 
Mod de utilizare:
Se utilizeaza la dus. Se clateste bine.
Prezentare:
200 ml 

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ulei de dus anti-prurit Exomega Control, 200 ml, Lab A-Derma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.