Ulei de chimen negru (negrilica), 60 capsule, Hofigal

9980040017
9980040017
1
Capsule
Hofigal
Stoc limitat
3787 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 26 April • 11:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Uleiul de negrilica, obtinut prin presarea la rece a semintelor, este o sursa vegetala de acizi grasi esentiali, Omega-3 si Omega-6, Intr-un raport optim echilibrat (1:3)sicontribuie la Imbunatatirea unor functii ale oganismului.
asigura un aport bogat de nutrienti si substante bioactive necesar in suplimentarea dietei pentru buna functionare a inimii si a vaselor de sange, a echibrului emotional, a sanatatii cailor respiratorii (superioare si inferioare) si a respiratiei;
participa la reglarea activitatii inimii si la Imbunatatirea circulatiei sanguine, la scaderea lipidelor totale serice si a nivelului de zahar din sange, la normalizarea tensiunii arteriale;
ajuta la functionarea normala a tractului respirator, in special In perioadele reci ale anului si contribuie la normalizarea functiei respiratorii usurand respiratia, calmand tusea;
asigura starea generala de bine.
Ingrediente/capsula (690 mg): 500 mg ulei din seminte de Negrilica (Nigella sativa), gelatina, glicerina, apa purificata
Produsul NU contine lactoza!
Instructiuni de utilizare: cate o capsula de 2 - 3 ori pe zi, dupa mesele principale; administrarea se face timp de 30 zile, In 3 cure pe an sau dupa recomandarea specialistului.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa Inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
Atentie! In sarcina si perioada de alaptare, la copii cu varste de peste 7 ani este necesara recomandarea specialistului. La aparitia unor efecte nedorite se Intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau a farmacistului. A nu se lasa la Indemana si vederea copiilor mici! A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic !
Produsul este bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate.
A se pastra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate si lumina, In ambalajul original !

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ulei de chimen negru (negrilica), 60 capsule, Hofigal

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.