Turmeric Curcuma 720mg 60 Capsule, Vitaking

9980024357
9980024357
1
Capsule
Vitaking
Stoc epuizat
3099 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 31 March • 02:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Curcuma poate fi folosita în tratarea diverselor probleme digestive cum ar fi indigestie, balonare, dispepsie. Această plantă poate fi benefică de asemenea persoanelor care suferă de boli inflamatorii cum ar fi colita ulceroasă. Datorită capacității de a reduce inflamația, curcuma poate fi benefică și persoanelor care suferă de osteoartrită.
Suferinzii de diabet sau litiază biliară, cei care se află sub prescripție medicală, femeile însărcinate sau care alăptează nu ar trebui să consume turmeric fără aprobarea medicului.
INGREDIENT ACTIV 
Turmeric (Curcuma longa) 720mg 
Ingrediente: pulbere din rădăcină de Turmeric (Curcuma longa), gelatină (capsulă), stearat de magneziu (antiaglomerant).
Contraindicat în caz de obstrucții ale căilor biliare. A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și persoanelor care urmează chimioterapie. Poate interacționa cu antiagregant-plachetare la administrare concomitentă.
Doza zilnică recomandată: 2 capsule. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură umiditate și lumină excesivă.
Producător: Vitaking Kft, Veszprem, Allvany utca 10, Ungaria
Conţinut: 60 capsule ● 51g

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Turmeric Curcuma 720mg 60 Capsule, Vitaking

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.